De ce ţii cont când îmbraci o rochie cu spatele gol

1 81865 original jpg jpeg

Am văzut în ultima perioadă că tot mai multe vedete de la Hollywood optează pentru rochii cu spatele gol pentru marile petreceri la care participă. Deşi partea din faţă a rochiei este clasică, partea din spate atrage toată atenţia. Dacă vrei să fii în centrul atenţiei la următorul eveniment la care trebuie să participi, alege o astfel de rochie.

Iată de ce trebuie să ţii cont când îmbraci o rochie cu spatele decupat:

Începe întotdeauna cu selecţia lenjeriei de corp când vrei să porţi o rochie cu spatele gol, pentru că lenjeria aleasă greşit va strica întregul aspect al ţinutei tale. Ai mai multe opţiuni pentru a alege sutienul, în funcţie de tăierea rochiei sau de lăţimea şi adâncimea crestăturii din spate.

1 jpg jpeg

Prima opţiune este un sutien cu cataramă scurtă. Acesta acoperă sânii şi oferă suficient sprijin pentru sâni. O altă opţiune ar fi sutienul cu prindere în ”X”, în faţă, însă depinde de modelul rochiei. Mai poţi opta pentru un sutien de tip bandă adezivă, care îţi va acoperi strict zona sânilor.

Cum să porţi rochia fără spate, dacă ai fi fost o stea de la Hollywood

Nu uita de poziţia corectă

Ţine capul sus, umerii înapoi şi pieptul afară. Poziţia dreaptă vor face spatele mai atractiv. Înainte cu două zile de eveniment, asigură-te că pielea este exfoliată şi hidratată.

2 jpg jpeg

Minimizează numărul de accesorii

Accesoriile de la gât trebuie să fie finuţe, poate un lănţişor subţire, nişte perle pe partea din spate au fost dintotdeauna apreciate şi potrivite pentru o astfel de ţinută. Acordă atenţie, de asemenea, părului. Dacă ai părul lung şi porţi o rochie cu spatele gol, lasă părul pe o parte, poate o împletitură într-o parte, lăsând astfel un umăr gol.

3 jpg jpeg

Alte sfaturi

Alege o rochie cu spatele gol, la fel ca orice altă rochie – numai pe măsura ta. Dacă ai şoldurile late, rochiile nu ar trebui să aibă curea şi mâneci, este mai bine dacă sunt voluminoase. Fetele minione ar trebui să opteze pentru o rochie scurtă din spate, dar partea de jos să aibă volum. Rochiile care cad direct pe talie sunt considerate cele mai versatile.

4 jpg jpeg
5 jpg jpeg
6 jpg jpeg

:

;

.   



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg