Deejay Fly şi Fabian Sasu lansează videoclipul "Believe"

1 68025 original jpg jpeg

Deejay Fly şi Fabian Sasu au lucrat la o nouă piesă, "Believe", iar videoclipul acesteia ne prezintă o poveste dance, exotică, cu influenţe orientale.

Piesa Believe este compusă de către Loko Production şi Fabian Sasu,şi este susţinută de vocea inconfundabilă a artistului cu origini liberiene şi româneşti.

Videoclipul este regizat de către Marian Plaian şi Emanuel Grigore şi îi aduce pe cei doi artişti într-un decor ce aminteşte de poveştile orientale. 

Single-ul Believe este o colaborare între DJ-ul Deejay Fly,cu background în zona clubbing,numeroase evenimente în cluburile din România şi Fabian Sasu,concurentul ediţiei numărul 4 de la emisiunea concurs Vocea României. 

Deejay Fly şi-a început carieră în 2005,ca producător şi compozitor,dar şi ca DJ rezident în mai multe cluburi din Bucureşti. Mai mult,el cochetează şi cu moda şi a participat ca model în cadrul mai multor evenimente. 

Fabian Sasu a participat în 2005 în cadrul emisiunii concurs Şcoala Vedetelor II,iar de atunci până în prezent a fost implicat în proiecte muzicale,cu stiluri diferite,dar care converg în a-i consolida cariera muzicală. Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg