Dezinfectanţi vegetali, donaţie pentru Spitalul Marie Curie din Bucureşti

1 20200129 105826 jpg jpeg

Secţia de terapie intensivă nou-născuţi de la spitalul Marie Curie din Bucureşti a primit de curând o importantă donaţie de materiale pentru igienă şi dezinfecţie. Dispensere pentru săpun şi dezinfectanţi, produse pentru igiena mâinilor si a tegumentelor, sunt doar câteva dintre bunurile oferite spitalului, personalului medical, cât şi părinţilor, de către Netland Computers Romania si Asociaţia Inima Copiilor.

Mâini curate şi o piele mai sănătoasă în spitalul Marie Curie

Secţia de terapie intensivă nou-născuţi dispune acum de un sistem modern de dezinfectare a mâinilor. Cu această ocazie, dezinfectanţii pe bază de alcool izopropilic au fost înlocuiţi cu cei pe bază de etanol, de provenienţă vegetală. Aceştia au avantajul sustenabilităţii, fiind prietenoşi cu mediul, deoarece sunt fabricaţi cu materii prime naturale. În plus, prin PH-ul lor neutru, au un grad ridicat de confort şi compatibilitate superioară cu pielea şi tegumentele, inclusiv pentru cei cu sensibilitate crescută. Un alt avantaj îl constituie trecerea de la sistemul de dozare manual, empiric, utilizând flacoane deschise, la unul controlat, electronic. Cantităţile eliberate din flacoanele sigilate sunt acum calculate pentru maxim de eficienţă în consum.

Spitalul Marie Curie, cel mai modern spital din România

Secţia de terapie intensivă nou-născuţi de la Marie Curie are o capacitate de 27 de paturi. Aceasta este o replica a secţiei omoloage din Spitalul Universitar Iowa, Statele Unite.

Cu un concept complet nou în îngrijirea nou-născuţilor, secţia de terapie intensivă nou-născuţi de la Marie Curie a contribuit la scăderea mortalităţii infantile de la un procent de 70-80% în anii '90 la 13-15%. Internările se fac acum într-o formulă modernă, prin intermediul site-ului e-neonat.ro şi sunt accesibile tuturor pacienţilor.

România e încă în top

În 2020, mortalitatea neonatală este în scădere în România, însă rămânem fruntaşi la nivel european. Speranţa există şi vine şi de la  Asociaţia „Inima Copiilor”.  Scopul lor? Să ajute copiii cu probleme medicale, în special pe cei cu afecţiuni cardiace. ”Refuzăm să vedem în cei mici nişte resemnaţi fără voia lor. De aceea ne străduim şi depunem toate eforturile pentru a oferi o şansă multor copii condamnaţi de neputinţa reală a societăţii în care s-au născut”, spune Robert Miklos, de la Asociaţia „Inima Copiilor”.

Netland Computers, alături de Gojo Central Europe, unul dintre cei mai mari producători de dezinfectanţi medicali din lume, şi-au dat mâna pentru a-i ajuta pe cei mici. Donaţia lor reprezintă un semnal de alarmă care să atragă atenţia noastră, a tuturor, de a creşte şansa la viaţă a nou-născuţilor din România.

Ajutaţi şi voi!

Direcţionaţi 3.5% din impozitul pe venit către asociaţie – detalii aici: https://www.inimacopiilor.ro/ajută/

Trimiteţi un SMS cu textul LOVE la 8844 pentru a dona 2 euro lunar.Recente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg