Diana Bart, Carmen Tănase şi Denis Ştefan gătesc cina de Revelion, la Cireaşa de pe Tort

Odată cu finalul anului, se apropie şi sfârşitul acestui sezon la Cireaşa de pe Tort, iar vedetele se pregătesc de Revelion.
După ce au petrecut un Crăciun savuros acasă la Horia Vîrlan,Diana Bart,Carmen Tănase şi Denis Ştefan intră în bucătărie şi gătesc,de această dată,cina de Anul Nou,iar bucătarul va juca un dublu rol,atât de comentator,cât şi de degustător. Prezentatoarea emisiunilor „Click!” şi „Click! Poftă bună!” de la Prima TV,Diana Bart s-a gândit la preparate sofisticate pentru cina de vineri,26 decembrie,perfecte pentru noaptea dintre ani. Vedeta va găti creveţi cu avocado,muşchi de vită la grătar cu piure de morcovi şi piure de brocoli,iar la desert,panna cotta cu vanilie. La invitaţia Dianei,maestrul Nicolae Voiculeţ va cânta la nai pentru oaspeţi şi telespectatori şi va crea o atmosferă potrivită pentru o seară de sărbătoare. Nici meniul propus de Carmen Tănase nu este mai puţin pretenţios. Actriţa va găti sâmbătă,27 decembrie,supă cremă de dovleac cu crutoane,dorada în crustă de alune cu sos de ciuperci şi jeleu de vin. Denis Ştefan îşi invită musafirii la Corbeanca duminică,28 decembrie şi pune în scenă o adevărată cină de Revelion,cu artificii,pocnitori şi şampanie. El îşi va primi oaspeţii în manej,locul în care dresează şi antrenează caii,şi le va oferi acestora o lecţie de echitaţie. Pentru masă,Denis va pregăti piftie,salată de boeuf,pulpă de mistreţ cu sos de rodii şi tort de biscuiţi. Nu pierdeţi ultimele ediţii ale acestui sezon din Cireaşa de pe Tort,în zile de sărbătoare,de la 19.30,doar la Prima TV.































