Elon Musk are un frate geamăn în China? „Poate că sunt parțial chinez”

Un bărbat din Suzhou, localitate aflată în provincia Jiangsu din estul Chinei, a devenit faimos peste noapte pe internetul chinezesc, dar și pe Facebook și Twitter, din momentul în care lumea l-a recunoscut ca fiind Elon Musk.

image

Și, dacă nu era cel mai bogat om din lume, poate că era geamănul lui. Chiar așa, Musk are un frate geamăn? Pentru că însuși Elon a comentat insinuant despre „geamănul meu îndepărtat”: „Poate că sunt parțial chinez!...”

Atât le-a trebuit fanilor celui mai bogat om din lume! Imediat ce acesta a comentat despre „fratele chinez”, mii de oameni au ținut să comenteze și ei și să aprecieze declarația lui Elon. Totuși comentariul lui a fost făcut pentru a-și confirma originea asiatică sau ca să se pună bine cu piața chinezească, atât de importantă pentru Tesla, mașinile electrice fabricate de firma lui?

Filmuleț devenit viral

Un filmuleț cu un bărbat care seamănă perfect cu Elon Musk poate fi urmărit pe TikTok-ul chinezesc și a devenit viral în scrut timp de la postare. Tipul respectiv pozează lângă o mașină de lux și zâmbește încântat spre camera, de parcă ar avea întreaga lume la picioarele lui. Să fie el oare fratele faimosului om de afaceri american?

Felul în care arată bărbatul devenit faimos pe internet și expresiile lui faciale sunt identice cu cele ale lui Musk, singura diferență este legată de cum vorbește acesta, chineza pe care pronunță cu accent local.

Încântați că au găsit clona lui Elon sau fratele lui geamăn, internauții au început să-l denumească pe bărbatul cu pricina în toate felurile, de la „Elon Mosaic” la „Clona Musk” sau i-au dat chiar și un nume chinezesc - „Yi Long Musk”.

Real sau fals?

image

În ciuda succesului înregistrat, clipul are mari șanse să fie fals. Cel puțin asta susțin cei care știu de existența unei tehnologii care-ți permite să editezi fața și gura cuiva astfel încât să pară altcineva. Cu alte cuvinte, aplici chipul cuiva pe un alt corp și acesta se mișcă și vorbește cum vrei tu. Este un program relativ nou, care folosește inteligența artificială și care permite tot felul de astfel de fake-uri.

Totul poate fi «made in China», până și Elon Musk!”, a pus punctul pe i o persoană de pe internet.

Ca răspuns la succesul de care se bucură „clona Elon Musk” - care s-a bucurat de peste 10.000 de share-uri - aceasta a ținut să-ți anunțe fanii că va face un livestream zilele următoare.

Între timp, realul Elon Musk se bucură și el de un succes crescut în China, unde este perceput ca o adevărată sursă de inspirație pentru oamenii de afaceri de-acolo. Conștient de faptul că această țară este o piață imensă pentru afacerile lui, americanul cu origini africane a vorbit cu mare respect despre activitățile desfășurate de firmele lui în China.

Probabil și acesta este motivul pentru care nu a negat existența vreunui frate geamăn chinez și chiar a plusat și a glumit despre eventuale origini chinezești. Oricum gluma e bună și ne-a amuzat copios!



Recente

Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg