Elon Musk, amenințat cu moartea: „Dacă mor în condiții misterioase…”

Este cel mai bogat om din lume și și-a construit averea prin curaj și determinare și nu se teme de noi provocări. Însă nici nu-și dorește să sfârșească aiurea, pentru că au apărut și amenințări cu moartea primite de Musk recent…

Miliardarul și șeful Tesla a sprijinit Ucraina în războiul ei cu Rusia cum a putut el mai bine. Omul de afaceri a răspuns afirmativ la cererea unui ministru ucrainean de-a oferi internet țării invadate de Putin și, de-atunci, n-a ezitat să-l provoace pe liderul de la Kremlin în fel și chip, chiar și la o bătaie pe bune, față în față, între cel mai bogat om din lume și cel mai puternic om de pe planetă.

Cererea de ajutor

Invazia Ucrainei a început pe 24 februarie, iar, la începutul războiului, Elon Musk a acceptat să-l ajute pe președintele Zelenski în încercarea sa de a-l învinge pe Vladimir Putin și a trimis sateliți pentru a oferi Ucrainei internetul mult necesar pentru o țară în plin război. Și nu numai că Starlink le permite ucrainienilor acces independent la internet, ci îi și favorizează țării accesul la informațiile venite de peste granița lor. Cu alte cuvinte, Starlink e folosit în zonele bombardate de ruși, lucru care nu e văzut cu ochi buni de anumiți oameni...

Până pe 6 mai, mai mult de 3.150 de civili și-au pierdut viața în acest război și aproape 5,8 milioane de oameni au părăsit Ucraina. Asta înseamnă în jur de 14% din populația țării au devenit refugiați după ce au plecat în țările învecinate.

Cum era de așteptat, ajutorul dat de Elon Ucrainei este criticat de Kremlin, de apropiații lui Putin, care au recurs chiar la amenințări. Musk a postat recent, pe Twitter, un mesaj primit de la Dmitry Rogozin, șeful agenției spațiale ruse Roscosmos.

Mesaj de amenințare

„@Rogozin a trimit acest mesaj către mess-media rusească", a ținut să precizeze Musk, pe 8 mai. Apoi miliardarul american a publicat o imagine a textului scris în limba rusă pentru jurnaliștii din țara lor. Și, după cum am descoperit din traducerea făcută de TheStreet, mesajul conține amenințări la viața lui Musk.

„După cum reiese din relatarea șefului capturat al Brigăzii Marine nr. 36 a Forțelor Armate din Ucraina, colonelul Dmitry Kormyankov, echipament al companiei de satelit Starlink, a lui Elon Musk, a fost distribuit militarilor Batalionului Nazist Azov și Marinei Forțelor Armate ale Ucrainei în Mariupol, cu ajutorul elicopterelor militare", a declarat Rogozin.

„Din informațiile avute, livrarea și transferul către Forțele Armate ale Ucrainei a cutiilor care transmit internet de la Starlink a fost făcut de Pentagon", mai stă scris în mesajul rusului. „Drept Urmare, Elon Musk e implicat în aprovizionarea cu forțe fasciste în Ucraina, prin intermediul comunicațiilor militare”, a mai ținut acesta să precizeze.

Se teme de moarte?

Apoi, în postarea miliardarului de pe Twitter, a urmat amenințarea cu moartea la adresa lui Elon. „Și, pentru acest lucru, va trebui să răspunzi într-un mod matur, Elon, ca un adult...” Musk a luat amenințările la viața sa în serios și a scris celor peste 90 de milioane de urmăritori ai lui de pe twitter: „Dacă mor în circustanțe misterioase, mi-a părut bine că v-am cunoscut!”



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg