Evenimente inedite de modă şi cultură într-un mall din capitală

1 76125 original jpg jpeg

AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România, pune distracţia pe primul loc în luna august, prin campania „Vara ca stil de viaţă”, care le oferă clienţilor cele mai variate opţiuni de petrecere a timpului liber, cu evenimente atractive pentru cele mai exigente aşteptări, de la modă, la teatru şi cultură.

Vara Stylish- Workshop de fashion cu stilistul Edi Enache, inspirat de Sore

Alături de Sore şi stilistul Edi Enache, AFI Cotroceni îşi invită clienţii pe Sunset Boulevard, în data de 5 august de la ora 18.00, la cel mai stylish workshop de fashion. Aceştia vor primi sfaturi avizate despre cum să îşi aleagă ţinutele potrivite, vor învăţa cum să adapteze trendurile verii propriului stil, dar şi cum să creeze ţinute în care să strălucească cu orice ocazie!

Festivalul Ambasadelor ONE World 2017 vă invită la o experienţă multiculturală de warm-up

AFI Cotroceni vă aşteaptă la un eveniment turistic şi multicultural captivant, parte din debutul Festivalului Ambasadelor ONE World 2017, între 14-16 august, organizat lângă patinoar şi food court, cu program de muzică şi dansuri de prin toate colţurile lumii, o expoziţie fascinantă de costume tradiţionale, zonă de făcut poze şi cu fel de fel de activităţi de vară şi discuţii despre cel mai mare festival multicultural care va fi organizat la început de toamnă în Bucureşti.

Timp de 3 zile, atmosfera Festivalului Ambasadelor ONE World 2017 se concentrează într-un singur loc şi iese în public în cadrul centrului comercial pentru a experimenta diversitatea culturală şi socială a comunităţilor din întreaga lume şi a o aprofunda prin muzică, dansuri şi elemente tradiţionale autentice.

Veţi putea afla mai multe despre participanţii, artiştii, expoziţiile şi filmele care vor avea loc la festival, veţi putea proba costume populare şi veţi putea dansa pe ritmuri exotice, reprezentative pentru zona asiatică, africană, latino şi arăbească. Eliminăm astfel graniţele dintre culturi şi pornim o călătorie în jurul lumii, chiar din propriul oraş şi începem numărătoarea inversă până la marea deschidere a Festivalului Ambasadelor ONE World 2017, care va avea loc între 7-10 septembrie, la Grand Hotel du Boulevard, Cinema PRO şi Parcul Titan.Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg