Fabrica lui Moş Crăciun îşi redeschide porţile

1 60323 original jpg jpeg

Mâine, 21 noiembrie, se redeschide Fabrica lui Moş Crăciun, aflată la a doua ediţie, şi începe campania Black Friday care aduce promoţii de până la 70% la mii de produse. Toate acestea în în cel mai mare mall din Prahova.

Fabrica lui Moş Crăciun se întoarce la Ploieşti Shopping CityPloieşti Shopping City lansează aventura sărbătorilor de iarnă. O atmosferă de poveste,alături de evenimentele speciale dedicate celor mici,cadourile pentru cei dragi şi promoţiile vor fi vedetele centrului comercial în următoarele săptămâni. Astfel,după succesul de anul trecut,când peste 4.500 de copii au participat la campania Fabrica lui Moş Crăciun,evenimentul revine weekendul acesta la Ploieşti Shopping City.

Mâine,21 noiembrie,ora 17:00,micuţii ploieşteni sunt aşteptaţi să participe la ateliere de împachetat bomboane,de realizat jucării din piese LEGO şi de colorat felicitări de Crăciun. Apoi,copiii se vor putea fotografia cu Moş Crăciun sau spiriduşul său şef,iar poza realizată va fi disponibilă pe pagina de Facebook Ploieşti Shopping City. La final,toţi participanţii vor primi o diplomă şi o insignă care atestă rolul lor de ”Ajutor al lui Moş Crăciun”. Fabrica lui Moş Crăciun este deschisă zilnic,de luni până vineri,între 17:00 şi 21:00,iar sâmbătă şi duminică,între 11:00 şi 21:00.

Tot mâine,magazinele din Ploieşti Shopping City vor avea reduceri semnificative de până la 70% şi un program special de Black Friday. Aşadar,pasionaţii de smart shopping sunt aşteptaţi să viziteze magazinele de electronice şi electrocasnice care se vor deschide de la 6 dimineaţa,dar şi celelalte spaţii comerciale care îşi vor încheia programul la miezul nopţii.

Tombola cu premii le va oferi surprize deosebite celor care vor face cumpărături de peste 200 de lei în magazinele din Ploieşti Shopping City. Zona de premiere va fi amplasată la info desk,în fiecare zi,între orele 12:00 – 22:00. Magazinele partenere sunt:Chopstix,Domo,Gatta,Intersport,La Cucina,LA Naşu Conaşu,Florăria SIATI,  Marionnaud,Mizar,Optica Express,Secuiana,Sephora si The Jack Casino.Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg