Fashion Trends Primăvară-Vară 2021

1 clickpentrufemei 1 jpg jpeg

Fiecare sezon cu trendurile lui, iar asta se aplică cel mai bine în modă. Schimbarea de anotimp ne determină să fim un pic mai atenţi cu vestimentaţia, inclusiv cu hainele de damă, accesoriile şi look-ul nostru. “Refresh-ul” de primăvară se vede fizic, dar şi psihic, iar aceste schimbări binevenite se continuă şi în perioada verii.

Pentru a putea fi “în trend” trebuie să ştim, însă, ce elemente noi propun casele de modă, cum ar fi, de exemplu, Calvin Klein, şi brandurile fashion pentru primăvara-vara lui 2021.

Citeşte mai jos câteva dintre propunerile recomandate de designeri, alege-ţi preferatele, după care creează-ţi ţinute chic, potrivite stilului tău.

Sacoul “Boyfriend” supradimensionat

În 2021, doamnele şi domnişoarele se pot inspira din garderoba partenerilor lor pentru un look “la modă”, şi asta pentru că se poartă sacoul “boyfriend” supradimensionat. În culori diferite şi neapărat cu umeri aplicaţi, aceste sacouri de inspiraţie “anii ‘80” merg în diverse combinaţii, de la pantalonii trei-sferturi din piele până la blugii drepţi. Cele mai potrivite culori pentru astfel de sacouri sunt cele neutre, albastru deschis şi gri, regăsite şi în colecţia Calvin Klein.

Eşarfele purtate pe cap

Inspirate din moda anilor ’50-’60, eşarfele protejează părul şi adaugă un aer classy oricărei ţinute. Poţi opta pentru eşarfele din mătase, cu motive florale sau pentru cele cu pattern-uri ceva mai îndrăzneţe, cum ar fi, de exemplu, litere sau mesaje scrise. Le poţi purta legate turban, sub bărbie sau la spate. Versatilitatea lor este foarte mare, se potrivesc atât cu ţinutele “all jeans”, cât şi cu pantalonii ceva mai largi.

Culorile pastelate

Un al trend pentru primăvara-vara lui 2021 haine dama sunt ţinutele în culori pastelate. Perfecte atât pentru sezonul estivat, cât şi pentru primăvară când asociem deseori trenchiurile şi sacourile cu pantalonii în diverse mărimi şi forme. Partea interesantă este că poţi combina culorile pastel în aceeaşi ţinută. De exemplu, poţi avea pantaloni verde-mentă şi un trench în culoarea lavandei.

Motive de inspiraţie folclorică

Fie că alegi o bluză, un trench, un sacou sau o rochie, motivele de inspiraţie folclorică aplicate pe aceste articole vestimentare le fac chic, versatile şi moderne. Sunt potrivite indiferent de tipul de corp şi poţi fi foarte creativ în privinţa lor.

Cizme albe până la genunchi

Nancy Sinatra a făcut celebre cizmele albe până la genunchi în anii ’60. Astăzi ele revin în forţă şi dau o notă chic oricărei ţinute. Cel mai bine merg cu fustele mini, indiferent de model sau formă. Poţi merge încă şi mai departe şi poţi asocia acest “trend” cu un altul din această listă, cum ar fi, de exemplu, eşarfele de mătase purtate pe cap.

Sezonul primăvară-vară 2021 se anunţă unul bogat în tendinţe, culori, patternuri şi direcţii propuse de creatorii de modă, cum ar fi Calvin Klein. Tot ce îţi rămâne este să ştii recomandările trasate la nivel internaţional, să intri pe site-urile de specialitate pentru a vedea noile colecţii haine damă, să îţi alegi preferatele şi să dai frâu liber creativităţii în ceea ce priveşte ţinutele cu care vei impresiona.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg