Femeile adoră bărbaţii care acordă atenţie aspectului lor, ce poartă costume casual şi costume business în trend

1 costume pe comanda 2 jpg jpeg

Bărbaţii par a şti care sunt plăcerile doamnelor, ce apreciază ele la prima vedere. Cu siguranţă o îmbrăcăminte de calitate poate crea unui bărbat un aspect extraordinar, îi oferă posibilitatea să fie o apariţie serioasă, elegantă şi cu stil.

Majoritatea femeilor sunt impresionate de bărbaţii care au un aspect îngrijit şi care, în plus, au şi un simţ intens al modei. Potrivit unui sondaj de opinie realizat recent, aproximativ 60% dintre femei au spus că sunt plăcut impresionate de bărbaţii care cunosc tendinţele modei şi care se îmbracă în trend.

În dorinţa de a fi cât mai atrăgători, bărbaţii sunt din ce în ce mai atenţi la ceea ce poartă, îşi doresc să fie cât mai eleganţi, de aceea fac totul pentru a-şi perfecţiona stilul, conform tendinţelor actuale ale modei. Costumele pentru bărbaţi sunt cele mai populare articole de îmbrăcăminte în acest moment. Ele au devenit ţinute indispensabile pentru toţi bărbaţii care doresc să se îmbrace cu gust, să aibă un aspect distins şi elegant în viaţa de zi cu zi, la diferite evenimente, sau la întâlniri de afaceri.

Dacă şi tu eşti în căutarea unor costume pentru bărbaţi care să arate impecabil şi îţi plac cele mai noi tendinţe vestimentare, îţi sugerăm să vezi colecţia de costume, cămăşi, accesorii personalizate pentru bărbaţi de la Filip Cezar. Această casă de modă din Bucureşti realizează costume la comandă dar şi accesorii din piele de cea mai bună calitate (genţi, pantofi business, pantofi de ceremonie). Costumele sunt realizate de designeri şi croitori profesionişti, care au peste 30 de ani experienţă în domeniul croitoriei pentru bărbaţi, ei fac ţinute foarte frumoase, care se aşează perfect pe corp.

Pentru realizarea costumelor pentru bărbaţi sunt folosite materiale şi ţesături exclusiviste, unice, care sunt de cea mai bună calitate. Sunt utilizate materiale din fibre naturale, lână, mătase, in, bumbac 100% egiptean şi altele. La această casă de modă există materiale care aparţin unor producători de renume mondial - Albini, Lanificio F.lli Cerruti, Marzotto, Monti, Brunello S.p.A, Loro Piana, Marlane, Vitale Barberis Canonico.

Faptul că materialele sunt de foarte bună calitate face ca articolele vestimentare să fie foarte elegante şi să-şi păstreze forma în timp. Ţesăturile din fibre naturale sunt mai prietenoase cu pielea, ele sunt permeabile la aer. Prin urmare, costumele de ceremonie din bumbac sunt recomandate în această perioadă a lunilor de vară pentru bărbaţii care se căsătoresc sau care participă la diferite evenimente festive ca simpli invitaţi.

3 costume pe comanda 1 jpg jpeg

Fiecare client are posibilitatea de a alege materialul dorit şi accesoriile. De asemenea, el poate selecta un model din gama de costume de nuntă, costume de ceremonie, costume casual şi costume business realizate de acest brand. Bărbaţii au la dispoziţie numeroase modele de înaltă calitate, care sunt croite conform unor tipare personalizate, pentru fiecare client în parte.

Casa de modă Filip Cezar oferă costume pentru bărbaţi personalizate, care accentuează proporţiile naturale în funcţie de design şi care pot în acelaşi timp ascunde anumite zone cu probleme. Datorită faptului că se pune accentul în principal pe calitate şi dorinţele clienţilor, această casă de modă a devenit cunoscută şi în rândul personalităţilor din industria muzicală şi a divertismentului. Foarte mulţi artişti au ales costume marca Filip Cezar pentru că acestea sunt din materiale foarte frumoase şi se aşează corect pe corp. Costumele şi cămăşile sunt personalizate, chiar şi accesoriile şi articolele din piele sunt lucrate manual la comandă.

Filip Cezar realizează doar ţinute originale, în tendinţele modei, care arată extraordinar:

 • Costumele de ocazie, care sunt realizate din materiale închise la culoare, se potrivesc perfect cu pantofii din piele italiană.
 • Cămăşile sunt realizate din ţesături marca Albini, din bumbac egiptean 100%, nu sunt prevăzute cu buzunare. Au o textură mată, un design modern, slim fit, au nasturi ascunşi şi manşete adaptate special pentru butoni.
 • Nasturii sunt din materiale deosebite – os, real horn, perle sidef, corozo. 
 • Butonii sunt argintii, inoxidabili, au compuşi din zirconiu, sunt placaţi pe exterior cu rodiu, au decoraţiuni moderne, deosebite, cu linii încrucişate sau cu forme cilindrice şi logoul Filip Cezar.
 • Papionul de ceremonie este confecţionat din mătase naturală 100%, cu densitatea Super 130's, poate fi uni sau cu un imprimeu în carouri gri pe un fond bordo.
 • Balenele pentru cămăşile Filip Cezar sunt din perlă naturală, au o textură cu aspect reflectorizant şi o tentă multicoloră.

Brand-ul Filip Cezar este prezent şi pe Facebook, unde puteţi vedea imagini cu cele mai frumoase ţinute de marcă create de acesta. Toate comenzile se pot realiza online, se livrează gratuit dacă sunt în valoare mai mare de 500 Lei. Plata se face la livrarea coletului, sau prin transfer bancar. Există şi posibilitatea de a realiza un costum în regim de urgenţă, în 7 zile lucrătoare, sau o cămaşă la urgenţă, în cel mult 24 de ore. Toate detaliile în ceea ce priveşte materialele şi accesoriile se discută cu designerii care pot oferi cele mai bune sfaturi fiecărui client în parte, astfel acesta va avea un produs personalizat, exact aşa cum şi-a dorit.Recente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg