Feminitatea, dress-code-ul sezonului primăvară/vară 2016

1 67975 original jpg jpeg

Fiecare avem un stil vestimentar aparte. O parte dintre noi mizează pe piese vestimentare lejere, altele se simt cel mai confortabil în ţinute elegante, iau unele caută să fie mereu la modă.

Pentru femeile care vor să iasă în evidenţă prin piese vestimentare deosebite,avem o rcomandare:stilul Mathilde. Acesta se pliază pe trenduri,iar cel al anului 2016 nu face excepţie. Piesele originale,din materiale naturale,cu detalii din broderie lucrate manual celebrează feminitatea şi o îmbracă într-o paletă largă de culori şi imprimeuri. 

Din satin,lame,organza,creaţiile vestimentare devin piese de rezistentă în garderoba oricărei femei,puse în valoare de croiurile subtile,când ample când unduitoare-urmărind formă corpului,într-o cromatică ce celebrează starea de bine.

Fie că este vorba despre o ţinută de zi,casual sau pentru birou,o plimbare prin parc sau o ieşire în oraş cu prietenele,o rochie sau o fustă din colecţia Mathilde te scoate de fiecare dată din impas şi îţi asigură un look pe măsura personalităţii tale.Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg