Ferrari confirmă: Italienii vor produce un SUV!

1 77522 original jpg jpeg

Şi Ferrari a luat virusul SUV! Zvonurile apărute vara trecută sunt confirmate chiar de şeful Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, preşedinte la Ferrari. FCA intenţionează să producă viitorul SUV ultra-exclusivist în serie limitată.

În era în care toţi producătorii trimit SUV-uri pe piaţă, Ferrari se aliniază trend-ului pentru a creşte vânzările. Există speculaţii conform cărora italienii chiar au creat şi urmează să înregistreze o denumire pentru segmentul din care va face parte noua maşină, şi anume FUV (Ferrari Utility Vehicle).

Preşedinte Ferrari şi CEO Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne a dezvăluit, în premieră, că un SUV se va regăsi cu siguranţă în gama producătorului de supercar-uri în viitorul apropiat:

“Trebuie să învăţăm cum să gestionăm noua relaţie dintre exclusivitatea şi raritatea unui produs, apoi să echilibrăm dorinţa de creştere cu extinderea portofoliului nostru”, a spus Marchionne. Italianul a anunţat că SUV-ul va fi produs în serie limitată pentru a păstra exclusivitatea brand-ului, o grijă primordială la Ferrari, dar numărul exact de unităţi fabricate va fi stabilit în următorii doi ani şi jumătate.

Ferrari caută să dubleze profitul companiei până în anul 2022 şi pune deja la cale o strategie pe cinci ani, care urmează să fie dezvăluită anul viitor şi care să aducă produse care să se alinieze tendinţelor din industria auto. Un SUV cu patru locuri ar fi un pas logic în planurile companiei.



Recente

Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg
Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor  foto   Shutterstock jpg