Ferrari confirmă: Italienii vor produce un SUV!

1 77522 original jpg jpeg

Şi Ferrari a luat virusul SUV! Zvonurile apărute vara trecută sunt confirmate chiar de şeful Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, preşedinte la Ferrari. FCA intenţionează să producă viitorul SUV ultra-exclusivist în serie limitată.

În era în care toţi producătorii trimit SUV-uri pe piaţă, Ferrari se aliniază trend-ului pentru a creşte vânzările. Există speculaţii conform cărora italienii chiar au creat şi urmează să înregistreze o denumire pentru segmentul din care va face parte noua maşină, şi anume FUV (Ferrari Utility Vehicle).

Preşedinte Ferrari şi CEO Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne a dezvăluit, în premieră, că un SUV se va regăsi cu siguranţă în gama producătorului de supercar-uri în viitorul apropiat:

“Trebuie să învăţăm cum să gestionăm noua relaţie dintre exclusivitatea şi raritatea unui produs, apoi să echilibrăm dorinţa de creştere cu extinderea portofoliului nostru”, a spus Marchionne. Italianul a anunţat că SUV-ul va fi produs în serie limitată pentru a păstra exclusivitatea brand-ului, o grijă primordială la Ferrari, dar numărul exact de unităţi fabricate va fi stabilit în următorii doi ani şi jumătate.

Ferrari caută să dubleze profitul companiei până în anul 2022 şi pune deja la cale o strategie pe cinci ani, care urmează să fie dezvăluită anul viitor şi care să aducă produse care să se alinieze tendinţelor din industria auto. Un SUV cu patru locuri ar fi un pas logic în planurile companiei.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg