Final de Campanie - Te a┼čtept─âm ├«n libr─ârie!

1 carti jpg jpeg

Dup─â 3 luni, de la 1 august p├ón─â la 1 noiembrie, perioad─â ├«n care a invitat cititorii ├«n libr─ârii ┼či a oferit importante resurse pentru ├«nv─â┼úare ┼či evolu┼úie spiritual─â continu─â, cea de-a XI-a edi┼úie a campaniei Te a┼čtept─âm ├«n libr─ârie! se ├«ncheie cu rezultate ├«ncurajatoare, care ofer─â premizele ┼či motiva┼úia de a merge mai departe cu acest proiect.

Campania a pornit de la ideea repozi┼úion─ârii libr─âriei tradi┼úionale ca un loc primitor ┼či deschis, ca un spa┼úiu magic ├«n care librarul faciliteaz─â ├«nt├ólnirea cititorului cu cartea ┼či face ca aceast─â experien┼ú─â s─â fie special─â de fiecare dat─â.

Campania na┼úional─â care ├«ncurajeaz─â, sus┼úine ┼či promoveaz─â an de an lectura s-a desf─â┼čurat ├«n peste 100 de libr─ârii din Bucure┼čti ┼či din ┼úar─â, aduc├ónd cu sine un mesaj pe c├ót de simplu, pe at├ót de relevant, mesaj care a reu┼čit s─â anime peste 30.000 de cititori ce au ├«mbr─â┼úi┼čat ┼či anul acesta sloganul C─âr┼úi deschise pentru min┼úi deschise, un ├«ndemn pentru a considera lectura ca un mod de autocunoa┼čtere, de redescoperire a identit─â┼úii ┼či a propriilor valori, o surs─â inepuizabil─â de inspira┼úie ┼či ├«n┼úelepciune.

Librarii din cele peste 100 cu care suntem parteneri ┼či-au asumat responsabilitatea acestui demers cultural ┼či s-au implicat foarte activ pentru valorificarea tuturor oportunit─â┼úilor pe care campania Te a┼čtept─âm ├«n libr─ârie! le-a oferit cititorilor.

De-a lungul celor unsprezece edi┼úii derulate p├ón─â ├«n prezent, campania Te a┼čtept─âm ├«n libr─ârie! ┼či-a atins obiectivul principal, acela de a cultiva obiceiul cititorilor pentru lectur─â, de a integra lectura ├«ntr-un stil de via┼ú─â firesc, autentic ┼či de continu─â dezvoltare.

Acoperind o palet─â larg─â de domenii  ┼či interese, precum mindfulness, spiritualitate, alchimie, cultur─â ┼či civilizatie, parentaj, ┼čtiin┼ú─â, psihologie, psihoterapie, filosofie, dezvoltare personal─â, fiecare cititor a putut g─âsi noi vehicule pentru a ├«nainta pe propria cale de evolu┼úie. Titlurile pe care Editura Herald le-a propus ├«n oferta promo┼úional─â a campaniei au fost la mare c─âutare, devenind adev─ârate instrumente de cunoa┼čtere pentru publicul larg.

Unul dintre titlurile de referin┼ú─â ale campaniei a fost Muntele t─âcerii ÔÇô ├«n c─âutarea spiritualit─â┼úii ortodoxe de Kyriakos Markides. Departe de a avea un ritm monoton ┼či un ton arhaic, care poate fi uneori ├«nt├ólnit ├«n lucr─ârile de acest gen, acest ÔÇ×jurnal isihastÔÇŁ este scris ├«ntr-un ton alert, modern, adres├óndu-se plin de ├«n┼úelegere laicului dezorientat al acestui mileniu, fie el ┼či ateu pentru moment, urm─ârind s─â-l conving─â c─â spiritualitatea autentic─â (dincolo de dogme ┼či superstitii), spiritualitatea vie a Inimii, poate fi g─âsit─â ┼či ├«n propria sa vecin─âtate, nu neap─ârat pe meleaguri str─âine. 

Povestea filosofiei a lui Will Durant a fost, de asemenea, printre preferatele publicului. O descriere concis─â ┼či remarcabil─â a vie┼úilor ┼či ideilor unor mari filosofi ÔÇô Platon, Aristotel, Bacon, Spinoza, Voltaire, Kant, Schopenhauer, Spencer, Nietzsche, Bergson, Croce, Russell, Santayana, James ┼či Dewey. Aceast─â carte este una dintre cele mai reu┼čite introduceri ├«n filozofie care exist─â, fiind un instrument de nelipsit pentru oricine care vrea s─â se familiarizeze cu istoria ┼či dezvoltarea ideilor filosofice ├«n Occident.

A urmat apoi Dieta spirituală a lui Allan Percy, Mathnawi de Rumi, Pe tărâmul fantomelor înfometate, celebra carte despre dependenţe a lui Gabor Mate, Einstein pentru debusolaţi de Allan Percy.

Oamenii au fost motiva┼úi s─â p─â┼čeasc─â ├«n libr─ârii at├ót pentru a r─âsfoi titlurile din campanie, c├ót ┼či pentru a-i cunoa┼čte mai bine pe autorii prefera┼úi.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg