FOTO Coafuri la modă în vara lui 2021. Toată lumea le va dori pentru a atrage atenţia

1 tipa breton 1707522520 jpg jpeg

Pentru mulţi dintre noi, anul trecut a fost unul în care nu ne-am mai îngrijit prea mult părul. Fie că pandemia a închis saloanele de înfrumuseţare, fie lucrul de acasă nu ne-a mai motivat să ne aranjăm podoaba capilară. De acum, moda coafurilor ceva mai studiate revine odată cu ralaxările şi cu începerea sezonului cald, aşa că află din vreme care sunt cele mai căutate stiluri!

Uşor-uşor creşte numărul persoanelor vaccinate odată cu numărul evenimentelor sociale, prin urmare vom putea ieşi mai des şi ne vom dori să ne facem cunoştinţe noi, fiind avizi de socializare. Iată doar câteva motive pentru care oricare dintre noi va avea nevoie de un look nou. Revin tunsorile puternice, acelea de tipul pixie sau boburile scurte, precum şi look-urile specifice anilor `70, alături de coafurile simple, uşor de întreţinut, ca bretonul natural sau buclele lejere. Indiferent de stilul tău de viaţă sau de tipul de păr, poţi găsi ceva drăguţ, la modă, care să te avantajeze.

Boburile pline, în tendinţele verii 2021

Şi părul scurt poate fi distractiv, cochet. Boburile şic, pline reprezintă o tendinţă importantă care revine în această vară. Nu numai că sunt uşor de întreţinut, dar nici nu te vor încinge în cele mai fierbinţi zile de plajă. Pentru cele dintre noi care ne-am petrecut anul trecut departe de saloanele de înfrumuseţare, renunţarea la câţiva centimetri de păr ne poate face să aveam o senzaţie binemeritată de eliberare. Chiar dacă este scurt, până la bărbie, bobul plin din această vară va arăta grozav mai ales în cazul celor care au părul ondulat. Adăugarea unui breton poate să adauge mai mult volum şi un aspect deosebit.

Bobul asimetric, o coafură elegantă pentru vara aceasta

stanga
dreapta
7 shutterstock 445355362 jpg jpeg
2 51893 original jpg jpeg
5 gabriel silverio u3wmdykgsry unsplash jpg jpeg
6 51127 original jpg jpeg
8 45142 original jpg jpeg

Dacă eşti în căutarea unei tunsori de vară şic, elegantă, încearcă bobul asimetric. Acest stil există de ceva vreme, dar acum are un moment în care stilistii experimentează versiuni moderne, mai îndrăzneţe. Depinde de cât de îndrăzneaţă eşti şi tu. Poţi alege de la coaura standard, cu părul mai lung în faţă şi mai scurt în spate până la o asimetrie pe laterale. Un alt avantaj al boburilor asimetrice este acela că sunt mult mai versatile decât ai putea crede. Arată bine pe o varietate de tipuri de păr şi texturi. De asemenea, se pretează la culori mai îndrăzneţe pentru păr.

Cozile şi cocurile ridicate, nestudiate aduc un plus de romantism

Toţi cunoaştem oameni care s-au zbătut pentru a ieşi din izolare şi a regăsi bucuria de a trăi. Aceştia sunt prietenii care nu numai că vor să se distreze, ci şi să dorească să fie observaţi. De aceea, una dintre tendinţele din această vară este părul ridicat într-un coc nu prea studiat. Mulţi îşi doresc coafuri şi culori mai îndrăzneţe ale părului, pentru că vor să fie văzuţi. Acest tip de coc devine popular nu doar pentru că atrage privirile tuturor, ci şi pentru că este uşor de realizat. Este şic şi amuzant. O variantă ar fi cocurile duble, precum acelea ale prinţesei Leia, din „Star Wars”. Prin urmare, dacă ai părul suficient de lung şi vrei să fii remarcată, adoptă acest stil!

O altă variantă de coafură înaltă este părul prins în coadă, spre vârful capului. Cele lung, de tipul Rapunzel, se încadrează în tendinţele din această vară. Extensiile au devenit populare pentru cei care caută aspectul acesta de ceva timp. Cu părul foarte lung se pot face coafuri diverse Cuma ar fi coada de cal înaltă şi elegantă. Este o modalitate uşoară de a obţine un aspect spectaculos. Stilul este deja la modă în Los Angeles. Pentru a arăta cât mai bine, se înfăşoară o porţiune mică de păr în jurul elasticului care ţine coada pe poziţie, se prinde cu o agrafă şi se aplică fixativ.

Tunsorile pixie actualizate, perfecte în sezonul cald

Clasica tunsoare pixie are parte de o reîmprospătare vara aceasta. Tunoarea aceea scurtă, drăguţă şi populară vara este binevenită anul acesta printre cei care doresc o schimbare radicală. Vor fi la modă tunsorile pixie scurte şi medii, precum şi culorile îndrăzneţe ca rozul platiniu şi turcoazul. Tunsorile pixie lungi, cu breton pronunţat sunt de asemenea în tendinţele verii care urmează. Pe scurt, pixie a evoluat dintr-o singură tunsoare distinctă într-o familie de tunsori, făcând din ea o alegere versatilă pentru cei care doresc să exploreze stiluri mai scurte, uşor de întreţinut.

FOTO: ShutterstockRecente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg