FOTO Designerul Dorin Negrău si-a prezentat noua colecţie la New York Fashion Week în plină pandemie

1 negrau png png

Pandemia nu l-a împiedicat pe Dorin Negrau să lucreze la noua lui colecţie pe care a prezentat-o la New York Fashion Week, eveniment desfăşurat în metropola americană în perioada 11-16 septembrie. Designerul român a adus pe podiumul de la New York Fashion Week o colecţie inspirată de motive tradiţionale româneşti, din Ţara Crişurilor din Bihor.

Dorin Negrău este primul designer român care şi-a transmis online show-ul la New York Fashion Week. Colecţia The Winds Blows este insirată, după cum mărturiseşte, dintr-o broderie din Ţara Crişurilor, Bihor. „Faptul că s-au transmis elemente culturale tradiţionale dintr-o altă parte a lumii, li s-a părut fantastic! A fost o reacţie pozitivă şi vizavi de muzica pe care s-a defilat, mai exact melodia lui Connect-R, «Rude Boy»“, a declarat designerul.

„Este prima dată când nu sunt fizic la New York Fashion Week. Am prezentat acolo o colecţie pe care am realizat-o special pentru New York,  încă de anul trecut am început să lucrez la ea. Au fost în jur de  40 de ţinute în prezentare. Filmarea s-a făcut la Bucureşti, la Muzeul Satului, s-a lucrat cu modele din România şi am trimis filmuleţul realizat aici acolo, la New York, de unde l-au transmis pe canalele lor“, a mărturisit el.

„Am avut  emoţii şi am fost surprins că am avut emoţii şi în transmisia live de pe internet. Colecţia mea a fost foarte bine primită, reacţiile au fost foarte pozitive, comentariile în direct au fost surprinzătoare şi sper că va fi foarte frumos promovată  în următoarele două luni având în vedere că parteneri sunt cei de la Google. Agentul de la  New York mi-a spus că, în următoarele două luni, clipul va fi promovat pe toate canalele lor, pe Youtube, Fashion TV, peste tot. Prima reacţie a organizatorilor a fost să mă invite şi la ediţia de anul viitor, care, sperăm, se va desfăşura fizic, chiar la New York“, a adăugat el.

„În toată povestea asta cu pandemia eu mi-am valorificat timpul extraordinar de bine şi de frumos. Voi învepe o colaborare cu un magazin din SUA până la sfârşitul anului. În plus, această colecţie intră oficial în vânzare la Târgul de la Paris“, a mai spus designerul.  Recente

Susan Lucci sursa  Instagram jpg
Leonardo Di Caprio si Kate Winslet jpeg
familia regală britanică foto  Instagram jpg
Dumnezeu jpg
Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger jpg
Google Bard jpg
Luna si Mercur in trigon pe 8 februarie 3 nativi egoisti in dragoste Sursa foto shutterstock 1770076130 jpg
meghan markle printul harry botez baietel jpeg
Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg