FOTO Diane Keaton, influencer la 75 de ani! Motivul pentru care îşi acoperă gâtul: „Am făcut 20 de cancere de piele!”

9 tot ea jpg jpeg

Starul din Annie Hall şi The First Wives Club ne-a încântat cu ţinutele ei chic atât pe marele ecran, cât şi în viaţa de zi cu zi, când face senzaţie cu bluzele ei pe gât, costumele de top şi pălăriile spectaculoase. Şi unde cel mai bine să-şi etaleze stilul vestimentar decât pe reţelele de socializare, nu? La 73 de ani, starul hollywoodian şi-a făcut cont pe Instagram şi a devenit, peste noapte, un adevărat fashion influencer, pozându-se în combinaţii vestimentare care-i conturează perfect stilul aparte.

Costumele negre, pălăriile înalte, bocancii butucănoşi şi curelele late, care accesorizează perfect orice fustă midi, cloş pe care o pune pe ea, toate acestea sunt piese de rezistenţă în garderoba deţinătoarei premiului Oscar. Însă, pe lângă toate aceste must have-uri, actriţa apelează aproape neîncetat la bluzele pe gât, iar motivul este unul cât se poate de serios. De fapt, aceste topuri îi salvează viaţa!

„Ştiu cine sunt şi ce mi se potriveşte”

stanga
dreapta
2 diane iar png png
4 diane2 png png
5 diane3 png png
6 diane4 png png
7 diane1 png png

Diane Keaton este o actriţă legendară, cu roluri memorabile în filme precum Annie Hall, Father of the Bride şi The First Wives Club, dar şi o vedetă care a ştiut cum să-şi contureze propriul stil vestimentar. Pălăriile negre şi ample pe care le poartă şi bluzele ei conservatoare, pe gât, au devenit laitmotivul imaginii ei publice. De fiecare când îşi face prezenţa în spaţiul public sau, mai nou, pe Instagram, Diane rămâne fidelă stilului care a consacrat-o.

Motivul pentru care deţine asemenea piese vestimentare în garderoba sa este cât se poate de evident – îi plac şi o fac să se simtă bine. „Ştiu cine sunt şi ce mi se potriveşte”, a explicat în mai 2019, pentru Los Angeles Times. Însă mai există şi altă cauză pentru care Keaton alege să-şi acopere atât de mult trupul.

„Mă protejează, ascunde multe păcate”, glumeşte ea. „Defecte, anxietate, chestii de-astea. Nu m-aş simţi niciodată confortabil într-o fustă scurtă sau cu un top fără mâneci, în care să mi se vadă complet braţele. În plus, mi-au plăcut dintotdeauna pălăriile. Pur şi simplu, încadrează bine capul. Şi, pe lângă asta, te protejează de soare. Eu am avut atâtea cancere de piele!...”, dezvăluie actriţa care a împlinit, pe 5 ianuarie 2021, 75 de ani.

Lupta cu cancerul

La numai 21 de ani, Diane a primit diagnosticul de carcinoma, cea mai des întâlnită formă de cancer de piele. De atunci, actriţa s-a operat de două ori pentru a înlătura alte forme – cu potenţial fatal – de cancer de piele. La 75 de ani, Keaton vizitează regulat medicul dermatolog, aplică protecţie solară din plin şi poartă ţinute care să-i lase la vedere cât mai puţină piele. „Când aveam 20 de ani, nu-mi prea păsa de toate chestiile astea. Nu eram informată şi nici nu mă interesa aşa ceva. Culmea e că m-am confruntat cu problemele astea toată viaţa mea de adult, chiar şi recent”, spunea ea în 2015. „Abia după 40 de ani am început să mă protejez de soare. Şi asta deşi matuşa mea Martha a avut un cancer de piele atât de agresiv, încât au fost nevoiţi să-i înlăture întregul nas. Tata a avut şi el cancer de piele, la fel şi fratele meu”, a adăugat vedeta.

„Ideea e că n-aş fi făcut 20 de cancere de piele dacă m-aş fi protejat şi uite că am făcut. Pentru că nu m-am protejat. În adolescenţa mea şi-n tinereţe, nici măcar nu se discuta despre un asemenea subiect. Iar acum mă protejez cum pot eu de bine!”, a conchis Diane.

Foto - Shutterstock, Instagram Diane KeatonRecente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg