Gabriela Cristea, botez în nuanţe violet

2 gabriela cristea botez in nuante de violet jpg jpeg

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda vor avea parte de unul dintre cele mai emoţionante momente şi anume, botezul mezinei lor, Thea Iris Selena.

Locaţia spectaculoasă cu grădină generoasă şi piscină, meniul ales astfel încât să-i satisfacă şi pe cei mai pretenţioşi invitaţi, iar ţinutele pe care familia le va purta la eveniment au fost alese din vreme. Cu numai o zi înainte de botez, cei doi părinţi mai au de stabilit doar detaliile legate de decoraţiunile din locaţie, care vor fi dominate de nuanţe de violet, culoare aleasă datorită numelui micuţei. Mai mult, întreg evenimentul va fi construit în jurul unui concept floral, de la preparatele sofisticate ce vor avea flori comestibile violet, la panourile foto din flori de iris, la luminile arhitecturale şi până la tortul spectaculos în nuanţe de violet.

Citeşte şi: Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au căsătorit religios. Cum arată rochia miresei

„Am venit la locaţia unde se va desfăşura evenimentul pentru a stabili cum vor fi aşezate decoraţiunile speciale alese pentru botezul lui Iris. Oamenii de aici ne-au consiliat în cele mai mici detalii pentru că evenimentul nostru să fie perfect, iar noi să ne bucurăm cu adevărat de emoţia creştinării fetiţei noastre. Împreună am pus la punct şi amplasarea elementelor de decor, pentru a avea cele mai frumoase fotografii alături de invitaţi. Am optat, desigur, pentru irişi, iar salonul va fi luminat şi el în nuanţe de mov”, ne-a declarat Gabriela Cristea.Recente

robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg