Gabriela Cristea, botez în nuanţe violet

2 gabriela cristea botez in nuante de violet jpg jpeg

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda vor avea parte de unul dintre cele mai emoţionante momente şi anume, botezul mezinei lor, Thea Iris Selena.

Locaţia spectaculoasă cu grădină generoasă şi piscină, meniul ales astfel încât să-i satisfacă şi pe cei mai pretenţioşi invitaţi, iar ţinutele pe care familia le va purta la eveniment au fost alese din vreme. Cu numai o zi înainte de botez, cei doi părinţi mai au de stabilit doar detaliile legate de decoraţiunile din locaţie, care vor fi dominate de nuanţe de violet, culoare aleasă datorită numelui micuţei. Mai mult, întreg evenimentul va fi construit în jurul unui concept floral, de la preparatele sofisticate ce vor avea flori comestibile violet, la panourile foto din flori de iris, la luminile arhitecturale şi până la tortul spectaculos în nuanţe de violet.

Citeşte şi: Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au căsătorit religios. Cum arată rochia miresei

„Am venit la locaţia unde se va desfăşura evenimentul pentru a stabili cum vor fi aşezate decoraţiunile speciale alese pentru botezul lui Iris. Oamenii de aici ne-au consiliat în cele mai mici detalii pentru că evenimentul nostru să fie perfect, iar noi să ne bucurăm cu adevărat de emoţia creştinării fetiţei noastre. Împreună am pus la punct şi amplasarea elementelor de decor, pentru a avea cele mai frumoase fotografii alături de invitaţi. Am optat, desigur, pentru irişi, iar salonul va fi luminat şi el în nuanţe de mov”, ne-a declarat Gabriela Cristea.



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg