Galbenul - la modă vara aceasta

1 75879 original jpg jpeg

Galbenul aprins este una din culorile-vedetă ale verii, inspirând energie, optimism şi ducându-te cu gândul la vacanţă. Adaugă şi tu un strop de culoare apariţiilor tale cu o ţinută parcă ruptă din soare!

Dacă găseşti galbenul o alegere mult prea îndrăzneaţă pentru gusturile tale, alege doar un accesoriu în această culoare. Poate fi geanta, pantofii, o curea sau o simplă eşarfă. O geantă galben-lămâie poate fi asortată cu o pereche de balerini în aceeaşi culoare, ce pot fi purtaţi atât la locul de muncă cât şi în timpul liber.

Poartă o haină galbenă, dacă vrei să îţi pui în evidenţă bronzul. E nuanţa care accentuează cel mai bine tenta măslinie a pielii.

Rochii îndrăzneţe

Ţinutele în galben aprins sunt solare şi vesele, perfecte pentru zilele călduroase de vară. Alege rochii din materiale uşoare, potrivite atât pentru o ieşire în oraş cât şi la serviciu, şi accesorizează-le cu încălţări albe, bej, argintii sau negre. Dacă eşti mai nonconformistă, poţi opta pentru o pereche de sandale fucshia, combinaţia de culori fiind una inedită şi folosită chiar în prezentările marilor designeri.

Rochie, Bershka, 69,90 lei

Rochie, Bershka, 69,90 lei jpg jpeg

Rochie, tinar.ro, 132 lei

Rochie, tinar ro, 132 lei jpg jpeg

Rochie, fashionup.ro, 133 lei

Rochie, fashionup ro, 133 lei jpg jpeg

Cum combini bluzele şi cămăşile

La o vârstă mai matură, e nevoie de puţin curaj pentru a putea purta o culoare intensă, însă galbenul nu trebuie să te sperie. Asortează bluzele şi cămăşile cu fuste sau pantaloni în culori neutre ori mizează pe asocierea cu clasicul negru. În timpul liber, poartă-le cu o pereche de jeanşi comozi. Dacă nu îţi plac cele simple, alege variantele cu imprimeuri, care sunt la fel de frumoase şi mai temperează puţin culoarea.

Bluza, Mango, 99,90 lei

Bluza, Mango, 99,90 lei jpg jpeg

Bluza decolteu, Mango, 99,90 lei

Bluza decolteu, Mango, 99,90 lei jpg jpeg

Bluza, Zara, 59,90 lei

Bluza, Zara, 59,90 lei jpg jpeg

Camasa, Zara, 59,90 lei

Camasa, Zara, 59,90 lei jpg jpeg

Pantaloni şi fuste care atrag privirile

Îţi place foarte mult o fustă sau o pereche de pantaloni într-un galben intens însă nu ştii cu ce ai putea să le porţi? Cel mai simplu truc este să optezi în partea de sus pentru alb, roz pudrat sau turcoaz. Galbenul este o culoare frumoasă, care îţi poate ridica moralul într-o secundă şi va atrage instantaneu privirile asupra ta.

Pantaloni, Bershka, 89,90 lei

Pantaloni, Bershka, 89,90 lei jpg jpeg

Pantaloni, Zara, 79,90 lei

Pantaloni, Zara, 79,90 lei jpg jpeg

Fusta, bonprixro.eu, 134,90 lei

Fusta, bonprixro eu, 134,90 lei jpg jpeg