Gaultier, inspirat de Amy Winehouse

1 50712 original jpg jpeg

Bad boy-ulmodei franceze, care a creat atâtea costume pentru Madonna, şocând de nenumărate ori, s-a lăsat de data asta inspirat de stilul excentric, dar fascinant al regretatei Amy Winehouse.

Alegând-o pe Amy Winehouse drept cea care i-a inspirat colecţia haute couture pentru 2012,Jean Paul Gaultier a şocat din nou. În timpul prezentării,o emoţie stranie a cuprins publicul. Totul a culminat cu momentul în care vocea cântăreţei a răsunat în sală,la sfârşitul swou-lui.

În colecţia „Amy Winehouse forever”,Gaultier readuce în prim-plan toate piesele-cheie din garderoba artistei. Designerul le reinventează,dar fără să uite vreuna dintre aceste piese,regăsindu-se în colecţia lui atât teddy-ul,cât şi fusta creion.

Machiajul manechinelor s-a definit prin linia groasă de eyeliner. Mersul modelelor şi coafurile au copiat atitudinea extravagantă a lui Winehouse,totul într-un spirit fashion ultra-glamour. Acest spirit a fost pus în evidenţă mai ales de rochiile spectaculoase. Rochia lungă,cu model polo,din dantelă orange,şi rochia cu corset,din satin,au atras toate privirile.

Gaultier s-a jucat cu croielile,inspirat de tricoul polo Fred Perry,din garderoba lui Amy Winehouse,pe care l-a declinat într-o multidine de forme,de la rochia lungă,la body,acesta din urmă fiind purtat mai ales pe dos.

La sfârşitul show-ului,când în sală se auzea piesa “Back to Black”,manechinele au apărut acoperite de voaluri albe sau negre. Doliu,căsătorie? E ceea ce s-au întrebat jurnaliştii de modă prezenţi. O anumită religiozitate se simţea în sală şi mulţi s-au abţinut să plângă,au anunţat site-urile de modă.

7cb612aadc21dbc0586408dfe23882c7 jpg jpeg

Foto:Reuters



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg