Gaultier, inspirat de Amy Winehouse

1 50712 original jpg jpeg

Bad boy-ulmodei franceze, care a creat atâtea costume pentru Madonna, şocând de nenumărate ori, s-a lăsat de data asta inspirat de stilul excentric, dar fascinant al regretatei Amy Winehouse.

Alegând-o pe Amy Winehouse drept cea care i-a inspirat colecţia haute couture pentru 2012,Jean Paul Gaultier a şocat din nou. În timpul prezentării,o emoţie stranie a cuprins publicul. Totul a culminat cu momentul în care vocea cântăreţei a răsunat în sală,la sfârşitul swou-lui.

În colecţia „Amy Winehouse forever”,Gaultier readuce în prim-plan toate piesele-cheie din garderoba artistei. Designerul le reinventează,dar fără să uite vreuna dintre aceste piese,regăsindu-se în colecţia lui atât teddy-ul,cât şi fusta creion.

Machiajul manechinelor s-a definit prin linia groasă de eyeliner. Mersul modelelor şi coafurile au copiat atitudinea extravagantă a lui Winehouse,totul într-un spirit fashion ultra-glamour. Acest spirit a fost pus în evidenţă mai ales de rochiile spectaculoase. Rochia lungă,cu model polo,din dantelă orange,şi rochia cu corset,din satin,au atras toate privirile.

Gaultier s-a jucat cu croielile,inspirat de tricoul polo Fred Perry,din garderoba lui Amy Winehouse,pe care l-a declinat într-o multidine de forme,de la rochia lungă,la body,acesta din urmă fiind purtat mai ales pe dos.

La sfârşitul show-ului,când în sală se auzea piesa “Back to Black”,manechinele au apărut acoperite de voaluri albe sau negre. Doliu,căsătorie? E ceea ce s-au întrebat jurnaliştii de modă prezenţi. O anumită religiozitate se simţea în sală şi mulţi s-au abţinut să plângă,au anunţat site-urile de modă.

7cb612aadc21dbc0586408dfe23882c7 jpg jpeg

Foto:ReutersRecente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg