Geo Da Silva & Sean Norvis lansează single-ul "I wanna feel love"

1 68026 original jpg jpeg

Geo Da Silva & Sean Norvis au lansat piesa "I Wanna Feel Love", varianta în limba engleză a piesei "Noaptea-i nebună".

Ambele piese,"I Wanna Feel Love" şi "Noaptea-i nebună" sunt compuse de către Geo Da Silva şi Oana Vincu,iar videoclipul este regizat de către Călătorie magică şi surprinde imagini din cadrul mai multor evenimente la care a fost prezent Geo Da Silva. 

"Este o piesă de dragoste, pe care iniţial am gândit-o doar în limba engleză. Clipul este filmat în turneu, cu momente de la evenimentele la care am fost prezenţi şi a fost filmat în 3 locaţii: Ibiza, Barcelona şi Salou",a spus Geo Da Silva. 

Recent,Geo Da Silva a lansat piesa cu versuri în limba română,"Noaptea-i nebună",la peste 7 ani de când a lansat hiturile Stai,"Doar tu şi eu","România dansează". Prezent în spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu,artistul originar din Timişoara a surprins de multe ori şi prin energia pe care o transmite în calitate de MC. Geo Da Silva a deschis porţile entertainmentul european odată cu lansarea single-ului “I’ll Do You Like A Truck”,pe care l-a transformat treptat într-un brand de entertainment internaţional. 

Sean Norvis este un producător de deep-house,tech şi balearic house,originar tot din Timişoara. A lansat numeroase proiecte şi colaborări,dintre care menţionăm "Ibiza Feelings","Beautiful love (feat Seepryan & Justine Berg) şi "The Way I Feel" (albumul de debut), pe care există track-uri în colaborare cu Geo Da Silva, Irina Florea, Madelin Zero şi mulţi alţii. 

Vezi noul videoclip Geo Da Silva & Sean Norvis - "I wanna feel love" aici:Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg