Ghete confortabile pentru femei - Cum să arăţi bine purtând ghete în orice ocazie?

1 ghete de dama 1 jpg jpeg

Majoritatea dintre noi mergem zilnic pe trotuarele acoperite de zăpadă iarna, fie că trebuie să ajungem la muncă sau la cumpărături.

Iarna, zăpada şi gerul îţi pot îngheţa degetele de la picioare, dacă nu ai încălţăminte bună, pentru sezonul rece. Cu o pereche de ghete de iarnă, care sunt bine izolate, impermeabile, poţi fi sigură că picioarele tale vor rămâne calde şi protejate de umezeală.

Cele mai populare sunt ghetele îmblănite, care menţin aerul cald în interior. În plus sunt şi foarte moi şi confortabile, majoritatea femeilor adoră acest stil de încălţăminte care este practică, modernă şi comodă. Vedetele poartă ghete îmblănite iarna, zi de zi, la diferite ţinute vestimentare. Ghetele sunt în diferite culori, au căptuşeala din blană, care oferă o căldură suplimentară. Designul este deosebit, este ca şi cum gheata ar înfăşura piciorul într-o pernă din blană.

ghete de dama 2 jpg jpeg

În acest an sunt la modă diferite modele de ghete de damă, în stil casual. Majoritatea sunt versatile, elegante, moderne, uşor de asortat şi de purtat la orice ţinută. Au un design clasic, care se potriveşte în diferite ocazii. Sunt practice, uşor de încălţat, prevăzute cu un şiret lung care fixează perfect gheata pe picior. Talpa este durabilă, foarte aderentă, iar căptuşeala din interior menţine piciorul cald şi uscat în zilele reci de iarnă, pe toată durata purtării. Cu siguranţă astfel de ghete oferă multe avantaje şi pot fi printre preferatele tale.

ghete de dama 3 jpg jpeg

În lunile de iarnă, când ninge abundent, sunt recomandate ghetele robuste, care au talpa foarte groasă, flexibilă, aderentă, comodă şi surprinzător de uşoară. Acestea sunt ideale pentru ţinutele casual, dar mai ales pentru activităţile în aer liber. Dacă eşti în căutarea de produse de încălţăminte confortabilă de iarnă, poţi vedea modele variate şi foarte interesante de ghete de damă pe dEpurtat.ro. Acesta sunt din piele prelucrată, de calitate, au talpa confortabilă, uşoară, care asigură o protecţie suplimentară. Toate produsele sunt confecţionate din materiale bune, rezistente la apă şi la temperaturi scăzute de până la minus 24 °C.

ghete de dama 4 jpg jpeg

Poţi găsi şi ghete de damă pentru ţinute office, care sunt din piele rezistentă, cu finisaj neted, lucios, iar în interior sunt căptuşite cu blăniţă, pentru a menţine căldura la picioare în anotimpul de iarnă. Aceste modele de ghete sunt elegante, au toc şi sunt uşor de încălţat. Pot fi cu şireturi sau cu fermoar. Talpa este groasă, flexibilă şi destul de uşoară. Ghetele se potrivesc la diferite ţinute de iarnă, atât la fuste, rochii, cât şi pantaloni.

ghete de dama 5 jpg jpeg

În acest an sunt la modă şi ghetele din piele întoarsă, care au un finisaj mat, impecabil. Ele pot fi purtate pe tot parcursul anului, oferă o stare de confort la picioare, sunt elegante şi au stil. Forma lor puţin rotunjită la vârf şi designul deosebit, le conferă feminitate, iar căptuşeala moale, le face să fie foarte comode, pentru că se mulează după conturul piciorului. Ghetele au stil, pot fi purtate la ţinute de zi cu zi, tip office, sau pentru plimbări în timpul liber.

ghete de dama 6 jpg jpeg

Cele mai elegante sunt ghetele din piele de căprioară, care au toc, talpa înaltă şi antiderapantă. Ghetele sunt clasice, au un design superb, pot fi un cadou perfect pentru o persoană dragă, de Crăciun sau în altă ocazie din viaţa ei. Aceste ghete se potrivesc la blugi, fuste, rochii, în general la ţinute casual. Ele sunt perfecte pentru a fi purtate în orice moment al zilei, la orice ţinută vestimentară.

ghete de dama 7 jpg jpeg

Alt model foarte frumos de ghete de damă este acela retro chic, din piele, prevăzute cu elastic pe părţile laterale. Încălţămintea de acest tip este de înaltă calitate şi oferă un climat optim la picioare. Are talpa comodă şi un aspect general care se potriveşte la diferite ţinute din garderoba unei femei.

Există şi ghete retro mai robuste, fără elastic, care au închiderea prin şireturi. Ghetele care au partea de sus mai înaltă, sunt mai călduroase, protejează foarte bine glezna şi menţin confortul la picioare, chiar şi în zilele foarte geroase, de iarnă. Cele mai iconice ghete în prezent sunt acestea de inspiraţie retro chic, care amintesc de designul special al articolelor de încălţăminte din anii ’50. Sunt nespus de confortabile, au culori interesante, moderne, se asortează uşor la diferite ţinute vestimentare de iarnă.

Ghetele în general sunt articole de încălţăminte practice, robuste, ideale pentru drumeţiile de iarnă şi diferite activităţi în sezonul rece. Cele cu talpa robustă din cauciuc gros, vulcanizat rezistă foarte bine pe orice vreme, pe lapoviţă şi ninsoare, sunt confortabile pentru mersul pe jos. În plus, astfel de produse sunt căptuşite pe interior şi oferă o stare plăcută la picioare.

Dacă vrei să te simţi bine şi confortabil, ai grijă de sănătatea ta, alegând o pereche de ghete de iarnă de calitate, care să fie calde şi impermeabile.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg