Horia Brenciu, concert la Sala Palatului pe 18 şi 19 decembrie

1 hb concept decembrie 2019 rgh4 out jpg jpeg

La #30ani de libertate, la Sala Palatului, pe 18 şi 19 decembrie, Horia Brenciu va susţine două concerte sub denumirea „Sunt cine vreau să fiu”.

,,Familia mea, orchestra mea, albumele mele, emisiunile la care am participat, oamenii pe care i-am cunoscut, drumurile pe care le-am făcut, concertele la care am participat, toate astea şi încă multe altele care ma înconjoară şi la care ţin nu apăreau in viaţa mea fără evenimentul din 1989, căruia i-am spus: REVOLUTIE. Atunci, am cunoscut libertatea, un concept pe care de #30ani încerc sa îl înţeleg şi sa ma bucur de el in cel mai onest şi uman mod cu putinţa. Hai sa ne bucurăm de libertatea celor #30ani“, ne îndeamnă Horia Brenciu.

Atent la toate detaliile, de la playlist la detalii care ţin de producţie şi la tot ceea ce ţine de transmiterea unei emoţii într-un mod cât mai autentic, Horia Brenciu le promite fanilor săi şi nu numai un show care merită să fie văzut. „De ce? Pentru că va fi despre viaţă, despre muzică, despre melodii pe care le iubeşti, despre România, despre invitaţi speciali care te vor încânta. ,,Voi aduce un omagiu muzicii rock, celei care ne dădea libertate înainte de ’89”, dezvăluie Horia Brenciu

Printre invitaţii surpriză care vor urca pe aceeaşi scenă cu Horia se numără şi Feli, alături de care artistul a scos piesa „Prizonier”, dar şi concurenţi de la Vocea României care fac parte din echipa lui şi micuţii talentaţi de la Academia de Arte Horia Brenciu.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, staţia de metrou Unirii 1 şi online pe: https://vandbilete.ro/, https://www.blt.ro/, https://www.eventim.ro/ro/, https://www.iabilet.ro/, https://www.entertix.ro/, https://www.myticket.ro/, http://bilete.salapalatului.ro/.Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg