Idei de ţinute cu blugi mom

1 80705 original jpg jpeg

După blugii boyfriend şi cei skinny, la modă sunt în acest sezonul jeanşii mom. Probabil că i-ai văzut în toate magazinele de haine, dar nu ţi-ai cumpărat o pereche pentru că eşti confuză în privinţa modului în care se poartă şi nu vrei să dai greş. Însă nu trebuie să-ţi faci griji. Ei sunt la fel ca blugii normali, ceea ce înseamnă că se potrivesc la orice articol vestimentar şi încălţăminte.

Poţi combina o pereche de blugi mom cu orice tricou, top, cămaşă, pulover. Important este să alegi modelul corect şi care să se potrivească tipului de corp pe care-l ai. Modelul acesta de blug este inspirat din blugii care se purtau în anii `80 de către mamele noastre, de acolo şi numele.

1 jpg jpeg

Ei au întotdeauna talie înaltă, de obicei sunt de un denim deschis la culoare, uşor largi, plus alte imprimeuri şi detalii care se găsesc pe blug.

3 jpg jpeg

În plus, blugii mom sunt cei care pot adăuga volum în zona coapselor şi picioarelor. Dar nu este nicio problemă atâta timp cât îţi iubeşti corpul, spunând doar că vei alege articolele vestimentare potrivite pentru partea superioară.

2 jpg jpeg

Numărul ţinutelor în care poţi include blugii mom este nelimitat. Depinde numai de tine, de creativitate şi de stilul vestimentar pe care-l ai.

4 jpg jpeg

Iată câteva idei de ţinute cu blugi mom:

Blugi mom negri cu un tricou gri şi cu teneşi albi în picioare. Aceasta este o ţinută simplă, casual, perfectă pentru o zi în care ieşi cu prietenele în oraş.

blug negru jpg jpeg

O ţinută neobişnuită, dar care va fi din ce în ce mai prezentă în rândul tinerelor: jeanşi mom de o nuanţă de albastru deschis şi un tricou gri.

blug albastru jpg jpeg

Ce zici de o ţinută formată din jeanşi mom şi o maletă neagră, peste care-ţi iei un palton gri iar în picioare o pereche de adidaşi albi? Elegantă şi frumoasă, ţinuta aceasta este perfectă şi pentru o zi de vineri la muncă, unde ştim că trebuie să respectăm un dress code.

palton gri jpg jpeg

Trebuie să te vezi cu prietenul tău şi nu ştii cu ce să te îmbraci? Ce zici de o pereche de blugi mom şi un top/trico alb, peste care-ţi iei un trenci roz pal şi în picioare pantofi stiletto. Arată bine, nu-i aşa?

pink jpg jpeg

Ţinuta ta de toate zilele poate fi formată dintr-o pereche de blugi mom şi un tricou, peste care-ţi iei un cardigan tricotat verde-mentă. Iar ca accesoriu, poţi opta pentru o pălărie fedora neagră.

albd si verde jpg jpeg

Combină pantalonii mom cu o cămaşă. Aceasta este o ţinută casual, ideală pentru zilele în care soarele este pe cer.

camasa jpg jpeg

;

.Recente

kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg