Idei de ţinute cu blugi mom

1 80705 original jpg jpeg

După blugii boyfriend şi cei skinny, la modă sunt în acest sezonul jeanşii mom. Probabil că i-ai văzut în toate magazinele de haine, dar nu ţi-ai cumpărat o pereche pentru că eşti confuză în privinţa modului în care se poartă şi nu vrei să dai greş. Însă nu trebuie să-ţi faci griji. Ei sunt la fel ca blugii normali, ceea ce înseamnă că se potrivesc la orice articol vestimentar şi încălţăminte.

Poţi combina o pereche de blugi mom cu orice tricou, top, cămaşă, pulover. Important este să alegi modelul corect şi care să se potrivească tipului de corp pe care-l ai. Modelul acesta de blug este inspirat din blugii care se purtau în anii `80 de către mamele noastre, de acolo şi numele.

1 jpg jpeg

Ei au întotdeauna talie înaltă, de obicei sunt de un denim deschis la culoare, uşor largi, plus alte imprimeuri şi detalii care se găsesc pe blug.

3 jpg jpeg

În plus, blugii mom sunt cei care pot adăuga volum în zona coapselor şi picioarelor. Dar nu este nicio problemă atâta timp cât îţi iubeşti corpul, spunând doar că vei alege articolele vestimentare potrivite pentru partea superioară.

2 jpg jpeg

Numărul ţinutelor în care poţi include blugii mom este nelimitat. Depinde numai de tine, de creativitate şi de stilul vestimentar pe care-l ai.

4 jpg jpeg

Iată câteva idei de ţinute cu blugi mom:

Blugi mom negri cu un tricou gri şi cu teneşi albi în picioare. Aceasta este o ţinută simplă, casual, perfectă pentru o zi în care ieşi cu prietenele în oraş.

blug negru jpg jpeg

O ţinută neobişnuită, dar care va fi din ce în ce mai prezentă în rândul tinerelor: jeanşi mom de o nuanţă de albastru deschis şi un tricou gri.

blug albastru jpg jpeg

Ce zici de o ţinută formată din jeanşi mom şi o maletă neagră, peste care-ţi iei un palton gri iar în picioare o pereche de adidaşi albi? Elegantă şi frumoasă, ţinuta aceasta este perfectă şi pentru o zi de vineri la muncă, unde ştim că trebuie să respectăm un dress code.

palton gri jpg jpeg

Trebuie să te vezi cu prietenul tău şi nu ştii cu ce să te îmbraci? Ce zici de o pereche de blugi mom şi un top/trico alb, peste care-ţi iei un trenci roz pal şi în picioare pantofi stiletto. Arată bine, nu-i aşa?

pink jpg jpeg

Ţinuta ta de toate zilele poate fi formată dintr-o pereche de blugi mom şi un tricou, peste care-ţi iei un cardigan tricotat verde-mentă. Iar ca accesoriu, poţi opta pentru o pălărie fedora neagră.

albd si verde jpg jpeg

Combină pantalonii mom cu o cămaşă. Aceasta este o ţinută casual, ideală pentru zilele în care soarele este pe cer.

camasa jpg jpeg

;

.Recente

Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg