Idei de ţinute cu pantaloni de piele

1 79794 original jpg jpeg

Pantalonii de piele sunt articolul vestimentar care poate fi inclus cu uşurinţă în ţinutele noastre. Nu trebuie să ne gândim la nimic, atâta timp cât ştim cu ce să-i asortăm pentru ca ţinuta să fie una perfectă.

Pantalonii de piele sunt perfecţi pentru sezonul rece. Ei se potrivesc foarte bine cu pulovere, mai ales cu cele oversize (care sunt la modă în această perioadă), cu cămaşă şi cu tricou. Indiferent de ce haină vei alege în partea de sus, pantalonii de piele trebuie să fie skinny, negri, şi să-ţi vină perfect pe corp. În plus, încălţămintea trebuie să fie de o culoare neutră neagresivă, cum sunt pantofii cu toc, ghetele sau pantofii sport. Pe deasupra îţi poţi lua un trenci, un palton, o geacă de piele sau una din denim.

esarfa jpg jpeg

Pantaloni de piele, pulover, palton negru, ghete şi o eşarfă roşu burgundy – această ţinută este perfectă pentru birou.

negru jpg jpeg

Ce zici dacă ţinuta ta va fi formată din: pantaloni de piele, o bluză neagră şi la gât, o eşarfă cu imprimeu leopard? Aceasta este potrivită pentru o zi de primăvară.

4 jpg jpeg

Pantalonii de piele se potrivesc foarte bine şi cu un pulover oversize cu guler larg. Ţinuta este foarte frumoasă şi potrivită pentru o zi de weekend în care vrei să ieşi din casă.

5 jpg jpeg

Pantalonii de piele şi pălăria largă, cu tunică, reprezintă o ţinută care îţi va dezvălui feminitatea într-un mod neobişnuit şi colorat.

6 jpg jpeg

Pantalonii de piele şi puloverul tricotat bej formează o ţinută perfectă pentru o seară în oraş, dar outfit-ul poate fi foarte bine purtat şi la muncă, într-o zi de vineri.

2 jpg jpeg

Indiferent de ce articol vestimentar alegi pentru a completa ţinuta, nu uita că trebuie să fie un echilibru între partea superioară şi cea inferioară. În plus, nu uita să acorzi mai multă atenţie când pantalonii sunt de o altă culoare, nu negru.

3 jpg jpeg


Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg