Imprimeuri de vară

1 49004 original jpg jpeg

Dacă nu purtai haine cu imprimeuri, uită acest gând şi împrospătează-ţi garderoba. Reducerile din această perioadă te ajută, iar magazinele au haine pentru toate gusturile. Imprimeurile sunt aliatele tale în vara asta!

Oricine poate purta imprimeuri,indiferent de tipul de siluetă.  Începe prin a te uita cu atenţie la forma corpului tău.Cu ce le porţi

În cazul unor şolduri pronunţate,poartă o bluză cu model şi o pereche de pantaloni negri,pentru că aceştia subţiază. Pentru un bust generos,poţi încerca un top negru şi o fustă frumos imprimată. Ca să-ţi completezi ţinuta,alege o pereche de sandale negre cu toc.

Pentru cazurile  în care imprimeurile nu se potrivesc tipului de siluetă pe care o ai sau pur şi simplu cu personalitatea ta,poţi alege accesorii cu această caracteristică. Sezonul acesta găseşti orice,de la curele şi genţi,până la pantofi sau chiar eşarfe ori brăţări. Pantofii cu modele pot reprezenta un mod jucăuş de a-ţi completa ţinuta,aşa că încearcă-i. În acest caz,optează pentru o rochie simplă,nu cu imprimeuri.

Ce trebuie să ştii!

Dimensiunea imprimeurilor

Este bine să ştii că imprimeurile de mari dimensiuni atrag atenţia în zona pe care sunt dispuse,în timp ce unele mai mici te fac să pari mai suplă. Utilizează acest truc în avantajul tău,optând pentru modele mici în jumătatea de jos a ţinutei tale şi imprimeuri mai mari în partea de sus a corpului.

Liniile fine sau pline

Liniile orizontale lăţesc,în timp ce liniile verticale te fac să pari mai subţire şi mai înaltă. Trebuie să ştii că şi distanţa dintre acestea te poate avantaja sau nu.  Într-o rochie cu dungi fine şi dese,vei părea mai suplă,în schimb într-una cu dungi late şi rare vei arăta mai plinuţă. 

Imprimeurile florale

În general,imprimeurile florale arată grozav pe oricine,atâta vreme cât nu sunt exagerat de mari. Dacă îţi doreşti o ţinută mai elegantă,uită-te după modele mai mărunte şi alege accesorii discrete. Geanta şi sandalele vor fi neapărat simple şi uni.

11d7376d17a47d6776049790d7b2561f jpg jpeg

Se poartă acum!

Rame cu model

Ochelarii cu model pe ramă sunt trendul acestei veri! Este foarte chic,iar culoarea ar trebui să se potrivească cu părul tău şi,eventual,cu ce eşti îmbrăcată. Renunţă la perechile de ochelari obişnuiţi,cu rame negre uni,pentru că-ţi înăspresc trăsăturile feţei!

Trebuie să o ai!

Bluza din pânză topită

Este numai bună pentru zilele toride ale verii,pentru că este vaporoasă şi deschisă la culoare. Materialul subţire este un alt atu,iar modelul larg îţi permite să o porţi atât la o pereche de jeanşi,cât şi cu o fustă dreaptă,cu diverse modele.

Cum? Ce? Când?

Accesoriile de păr

Au rolul de a te ajuta în realizarea coafurii tale,fie doar pentru a o susţine,fie pentru a o face şi mai deosebită. Tu ştii cum şi când să le porţi?

Niciun accesoriu nu-ţi este mai util pe canicullă ca acul de păr,care-ţi tine strânge coafura în coc.  Cele simple sunt potrivite la birou,iar cele decorate cu strasuri sau cu flori merg la ţinutele elegante.

Dacă ai un păr scurt şi voluminos,alege ca accesoriu bentiţa. Pentru ţinutele de vacanţă,se potrivesc cele în culori uni sau cu motive florale.  

Pentru o ieşire mai specială sau o petrecere strălucitoare,alege o diademă aurie sau argintie,care dă o notă elegantă coafurii tale.Recente

Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg