Încă o companie privată susţine SMURD

1 fundatia pentru smurd jpg jpeg

Game World, companie care operează săli de jocuri în România, a anunţat că donează 15.000 de euro pentru achiziţia de măşti cu filtre anti-coronavirus. Sponsorizarea a fost făcută în beneficiul Fundaţiei pentru SMURD, iar echipamentele de protecţie astfel achiziţionate vor fi repartizate echipajelor SMURD din Constanţa, Braşov şi Alba Iulia.

Compania Game World se alatură astfel mediului public si privat din România care se implică în lupta împotriva pandemiei de Covid-19.

Pentru capitală, Game World Bucureşti Mall, a donat 50.000 de euro în beneficiul Asociaţiei „Dăruieşte Viaţă”. Suma este destinată susţinerii eforturilor acestei organizaţii pentru construcţia spitalului modular 1 Elias, destinat îngrijirii bolnavilor de Covid-19 şi pentru sprijinirea sistemului medical în lupta împotriva noului coronavirus.

„Am alocat aceste sume pentru a susţine lupta celor din linia întâi – medici, asistente şi personal sanitar. Acum, mai mult ca niciodată, viitorul noastru ca societate depinde de succesul acestor eroi în bătălia împotriva pandemiei, ca şi de modul în care noi ceilalţi vom înţelege să fim solidari şi să ne ajutăm unii pe alţii într-un moment cu adevărat critic,” a declarat Andrei Frimescu, director marketing şi relaţii publice Game World.

„Suntem hotărîţi să sprijinim în continuare comunităţile în care suntem prezenţi, aşa cum am făcut-o şi pâna acum”, a adăugat el.

Toate cele şapte săli de jocuri ale companiei, aflate în Bucureşti, Constanţa, Braşov şi Alba Iulia au fost închise temporar din data de 18 martie, prin ordonanţă militară. Pe perioada stării de urgenţă Game World susţine că şi-a păstrat toţi cei aproximativ 400 de angajaţi.Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg