Inovaţie în domeniul frumuseţii! Ojă profesională semipermanentă care poate fi îndepărtată cu soluţie pe baza de alcool – nu acetonă (P)

1 gel polish victoriavynn ro jpg jpeg

Se spune despre unghii că sunt la fel de importante ca o carte de vizită. Poţi să-ţi dai seama despre multe din trăsăturile de caracter şi stilul de viaţă al unei persoane judecând-o doar după manichiură. Unghiile îngrijite te caracterizează ca pe o persoană ordonată şi grijulie cu aspectul său fizic, iar cele lăsate să crească la voia întâmplării spun despre tine exact opusul.

Oricât ar fi de ocupate, femeile de succes ştiu să-şi planifice programul în aşa fel încât să-şi facă timp şi pentru ele. Pentru o femeie de carieră felul cum este privită de cei din jur este foarte important pentru atingerea golurilor personale şi de aceea, chiar dacă nu are răgaz să meargă săptămânal sau măcar de două ori pe lună la salon, acasă dispune de toate ustensilele şi produsele necesare pentru realizarea unei manichiuri absolut impecabile.

Ce produse esenţiale trebuie să conţină un kit de manichiură?

O manichiură perfectă necesită o serie de investiţii în echipament şi produse profesionale. Dar dacă vrei să optezi doar pentru strictul necesar, astfel încât să-ţi compui pentru acasă un kit de manichiură care să te salveze la nevoie, câteva din cele mai importante elemente pe care trebuie să le achiziţionezi sunt:

● Pile unghii de diferite granulaţii şi un buffer; ● un cleste sau o forfecuţă specială de unghii; ● o lampă cu led/uv de minim 36w; ● primer cu sau fără acid, ; ● oje semipermanente profesionale, de înaltă calitate şi de culori diferite; ● base coat, rubber base şi top coat pentru o manichiură intactă de-a lungul multor săptămâni; ● soluţii de îndepărtare a ojei semipermanente pentru refacerea manichiurii.

Produsele şi ustensilele de mai sus sunt doar strictul necesar pentru o manichiură realizată acasă. Însă chiar şi cu un kit atât de sumar se pot obţine rezultate spectaculoase dacă toate elementele din această listă sunt produse profesionale, fabricate de branduri cu renume şi îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate din industrie.

Care este cea mai bună ojă profesională semipermanentă?

Oja profesională semipermanentă Pure Creamy Hybrid de la Victoria Vynn nu ar trebui să lipsească din arsenalul de produse de înfrumuseţare al niciunei femei. Această ojă a fost creată având la bază o formulă specială ce permite îndepărtarea ei cu alcool în loc de acetonă. De aceea, ea este un produs sigur pentru patul unghial, protejează ţesuturile împotriva deshidratării şi subţierii şi are proprietăţi antiseptice şi antibacteriene care ajută la prevenirea infecţiilor.

Acetona atacă şi usucă nu doar oja, ci şi unghia de sub ea sau cuticulele, motiv pentru care după fiecare utilizare se recomandă ca unghiile să fie lăsate naturale pentru a avea timp să se refacă. Dar cu Pure Cream Hybrid nu vei întâmpina niciodată această problemă, deoarece produsul se îndepărtează uşor, fără a lăsa urme, doar cu Alco Remover de la Victoria Vynn care este mult mai blând cu unghiile şi pielea din jurul lor.

Ce alte produse profesionale mai poţi achiziţiona de la Victoria Vynn?

Victoria Vynn este brand american creat special cu gândul la femei şi la pasiunea lor pentru manichiură. Formulele şi design-ul produselor sale profesionale au fost inspirate din trendurile newyorkeze şi în prezent, se bucură de multă popularitate pe piaţa internaţională.

În România produsele profesionale Victoria Vynn se pot achiziţiona online, direct de pe website-ul victoriavynn.ro. Doar aici poţi găsi peste 1.000 de produse speciale de manichiură începând cu oje semipermanente şi lacuri de unghii şi continuând cu aparatură de cea mai înaltă calitate şi ustensile pentru realizarea unei manichiuri ca la salon, mai mult decât suficient pentru a-ţi compune un kit de manichiură pentru acasă sau a deschide un salon de frumuseţe cu această specializare.

Mai mult, pentru că brandul Victoria Vynn nu se concentrează doar pe unghii, ci pe sănătatea şi frumuseţea întregului corp, tot de la acest magazin online te poţi răsfăţa cu scrub-uri, măşti şi creme cu parfum îmbietor şi efecte uimitoare asupra pielii.

Descoperă şi tu produsele Victoria Vynn, iar cei din jur se vor minuna când îţi vor vdea manichiura în toată splendoarea ei!Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg