Intr─â ├«n concursul cu zeci de premii ┼či f─â-i o surpriz─â inedit─â copilului t─âu ├«n luna copiilor!

7 macheta concurs jpg jpeg

ÔÇ×Click! pentru femeiÔÇč┬á┼či Hama s─ârb─âtoresc luna copiilor cu un concurs distractiv.┬áPo┼úi s─â ├«i faci o surpriz─â copilului t─âu cu unul dintre cele┬á30 de premii┬ápuse ├«n joc:┬á5 seturi de c─â┼čti Minions, 5 colour tabs Frozen, 10 seturi c─â┼čti Star Wars ┼či 10 baterii portabile Star Wars.

Pentru a participa la concurs, trimite e-mail pe adresa: redactie.reviste@adevarulholding.ro cu r─âspunsul la ├«ntrebarea: ÔÇ×Care este activitatea preferat─â a copilului t─âu?ÔÇč, ├«n perioada 11 ÔÇô 29 iunie, ┼či intri automat ├«n tragerea la sor┼úi pentru unul dintre cele 30 de premii.

C├ó┼čtigatorii vor fi publica┼úi ├«n edi┼úia din 9 iulie a revistei ÔÇ×Click! pentru femeiÔÇč. 

Cite┼čte regulamentul complet

Art.1. ORGANIZATORUL ÔÇ×LUNA COPIILORÔÇč

1.1. ADEVARUL HOLDING S.R.L. ÔÇô societate ├«n reorganizare, cu sediul in Bucuresti, str. Fabrica de Glucoza nr. 21, sector 2, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/14119/2006,CUI  RO18990288, cont bancar nr. RO70BRDE441SV58305914410 deschis la BRD ÔÇôSucursala Decebal, ├«nregistrat─â  ca operator ├«n eviden┼úele autorit─â┼úii na┼úionale de supravegherea prelucr─ârii datelor cu caracter personal, sub num─ârul  6363, reprezentat─â legal prin dl.Constantin Sandu, ├«n calitate de Administrator Special, Organizeaz─â concursul ÔÇ×Luna copiilorÔÇŁ ├«n revista Click! pentru femei. 1.2. Concursul ÔÇ×Luna copiilorÔÇŁ se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse ├«n prezentul regulament (denumit ├«n cele ce urmeaz─â ÔÇťRegulamentulÔÇŁ). Termenii ┼či condi┼úiile prezentului Regulament, a┼ča cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participan┼úii la concurs. 1.3. Organizatorii ├«┼či rezerv─â dreptul de a modifica Regulamentul, aduc├ónd la cuno┼čtin┼úa publicului acest fapt prin intermediul site-ului www.clickpentrufemei.ro ┼či prin act adi┼úional la prezentul regulament.

Art.2. DURATA CONCURSULUI

2.1. Concursul ÔÇ×Luna copiilorÔÇŁse desf─â┼čoar─â ├«n revista Click! pentru femei ├«n perioada 09 ÔÇô 26 august 2019. C├ó┼čtig─âtorii vor fi anun┼úa┼úi in editia din 9 iulie.

Art.3. PREMIILE OFERITE

Premiile puse ├«n joc ├«n cadrul acestui concurs sunt ├«n num─âr de 30. Valoarea ┼či num─ârul premiilor:

- 5 premii seturi casti Minions

- 5 premii color tabs Frozen

- 10 premii seturi casti Star Wars

- 10 premii baterii portabile Star Wars

Valoarea total─â a premiilor este de 1880 lei ( TVA inclus).

Art.4. MECANISMUL DE CONCURS

Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să trimită un mail pe adresa de concurs redactie.reviste@adevarulholding.ro sau un plic la adresa: str. Fabrica de Glucoza, nr 21,sector 2, Bucuresti, in attn departament marketing, cu mentiunea concurs Click! pentru femei, în perioada 11- 29 iunie în care să raspunda la intrebarea

. C├ó┼čtig─âtorii vor fi ale┼či prin tragere la sor┼úi dintre toate mail-urile si plicurile primite cu r─âspunsurile legate de tema concursului primite din 11 iunie p├ón─â pe 29 iunie ora 23:59.

. Dup─â verificarea ├«ndeplinirii condi┼úiilor de participare vor fi anun┼úate numele c├ó┼čtig─âtorilor ├«n revista Click! pentru femei din 9 iulie.

Organizatorul ├«┼či rezerv─â dreptul de a modifica ├«n caz de necesitate data public─ârii c├ó┼čtig─âtorilor, cu notificare prealabil─â, pastr├ónd num─ârul ┼či valoarea maxim─â a premiilor anun┼úate ini┼úial.

C├ó┼čtig─âtorii vor fi anun┼úa┼úi ├«n revista Click! pentru femei si li se va trimite mesaj pe adresa de mail cu care s-au ├«nscris ├«n concurs cu detaliile de revendicare.

Art.5. ACORDAREA PREMIILOR

Pentru a intra ├«n posesia premiilor, c├ó┼čtig─âtorii care au fost anun┼úa┼úi ┼či ┼či-au revendicat premiul, trebuie s─â semneze un proces verbal cu organizatorul concursului ┼či apoi vor intra ├«n posesia premiului.

C├ó┼čtig─âtorii vor semna pe l├óng─â acest proces verbal de primire a premiului ┼či un acord cu organizatorul ├«n care ├«┼či pot exprima sau nu consim┼ú─âm├óntul pentru ca datele personale, s─â fie/s─â nu fie folosite de c─âtre S.C. Adev─ârul Holding S.R.L., ├«n scopuri publicistice ┼či/sau publicitare, de marketing, ├«n diverse materiale web, tip─ârite (publica┼úii, etc.), audio, video (site-urile societ─â┼úilor, etc.).

Pentru identificare ┼či ridicarea premiului, fiecare c├ó┼čtig─âtor va prezenta un document de identitate (buletin de identitate sau carte de identitate). Neprezentarea unui document de identitate va conduce ├«n mod obligatoriu la neacordarea premiului.

Nu se acordă contravaloarea premiului în bani.

Eventualele costuri suplimentare pentru trimiterea copiei actului de identitate vor fi suportate de c├ó┼čtig─âtor.

Pentru ├«ncheierea procesului verbal, c├ó┼čtig─âtorii trebuie s─â se prezinte la sediu organizatorului din ┼×os. Fabrica de Glucoz─â, nr. 21, sector 2, Bucure┼čti cu actul de identitate sau trebuie s─â trimit─â prin e-mail sau prin Posta Romana, la adresa de e-mail/adresa de corespondenta comunicat─â de organizator, copie document de identitate.

├Än cazul ├«n care, p├ón─â la data de 31 august 2021, c├ó┼čtigatorii nu revendic─â premiul, nu semneaz─â procesul verbal cu organizatorul sau nu pot fi contacta┼úi, ace┼čtia ├«┼či vor pierde premiul.

Premiile nerevendicate nu se reportează la nicio altă secţiune de concurs, acestea devenind nule.

Premiile nu se acord─â ├«n cazul ├«n care: participantul nu a respectat toate cerintele prev─âzute ├«n mecanismul de participare la concurs participantul c├ó┼čtig─âtor nu revendic─â premiul p├ón─â la data de 31 august 2021; dac─â se constat─â diferen┼úe ├«ntre datele comunicate organizatorului ├«n momentul revendic─ârii premiului ┼či actul de identitate prezentat de c├ó┼čtig─âtor, cu ocazia valid─ârii (├«n scopul ridic─ârii premiului); dac─â se dovede┼čte c─â participantul ┼či-a ├«nsu┼čit alt─â identitate, ├«n scopul de a frauda concursul; dac─â participantul declar─â ├«n fals sau pune la dispozi┼úia organizatorilor declara┼úii ├«n fals, ├«n scopul de a frauda concursul;

Art.6. REGULAMENTUL CONCURSULUI ÔÇ×LUNA COPIILORÔÇč

6.1. Regulamentul de participare/desf─â┼čurare al concursului poate fi consultat gratuit la sediul organizatorului specificat la art.1 sau pe site-ul clickpentrufemei.ro.

Art.7. VALOAREA PREMIILOR / TAXE ┼×I IMPOZITE

Valoarea premiilor este brut─â.

Concursul se desf─â┼čoar─â ├«n acord cu prevederile Codului Fiscal, aprobat prin Legea nr. 227 din 2015 actualizat─â. Impozitul pentru premiile ce dep─â┼česc valoarea de 600 de lei net va fi suportat de c─âtre Organizator. Nu sunt impozabile veniturile ob┼úinute din premii ├«n produse, sub valoarea sumei 600 lei net, pentru fiecare premiu. Orice alte obliga┼úii de natur─â fiscal─â sau de alt─â natur─â ├«n legatur─â cu aceste venituri sunt ├«n sarcina exclusiv─â a c├ó┼čtig─âtorilor.

Dac─â organizatorul nu decide ├«n mod expres altfel, niciunul dintre premiile concursului nu poate fi ├«nlocuit cu contravaloarea ├«n bani a acestuia ori cu un alt bun sau serviciu acord├ónd exclusiv premiul stabilit prin regulament ┼či nici nu poate face obiectul unei ├«nstr─âin─âri. C├ó┼čtigatorii nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor oferite.

ART.8. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

ADEVARUL HOLDING SRL colecteaz─â ┼či prelucreaz─â datele cu caracter personal ale participan┼úilor la campania ÔÇ×Luna copiilorÔÇŁ, ├«n scopul selec┼úion─ârii c├ó┼čtig─âtorilor, aloc─ârii premiilor ┼či centraliz─ârii de rapoarte statistice cu privire la consumatori, precum ┼či al comunic─ârii cu dumneavoastr─â ┼či alte persoane ├«n leg─âtur─â cu aceast─â campanie. Temeiul prelucr─ârii este consim┼ú─âm├óntul persoanei vizate, exprimat prin ├«nscrierea la campanie. Prin participarea la campania ÔÇ×Luna copiilorÔÇŁ, participan┼úii pot fi/nu pot fi de acord ca datele lor personale s─â intre ├«n baza de date a organizatorului, acestea put├ónd fi folosite pentru activit─â┼úile de marketing ale acestuia.

Organizatorii se obligă ca datele personale transmise de participanţi să nu fie difuzate către terţi sau în străinătate, cu excepţia persoanelor implicate în organizarea campaniei sau a operatorului de marketing direct al Organizatorului.

Datele personale prelucrate vor fi nume, prenume, num─âr de telefon, adres─â de e-mail, CNP, adresa din actul de identitate, seria ┼či num─ârul actului de identitate. Nu este permis─â participarea persoanelor cu v├órsta mai mic─â de 18 ani.

Organizatorul ├«┼či rezerv─â dreptul de a anun┼úa public numele participan┼úilor c├ó┼čtig─âtori ┼či premiile c├ó┼čtigate, ├«n conformitate cu legisla┼úia ├«n vigoare.

Pentru a determina perioada pentru care datele personale vor fi prelucrate ┼či p─âstrate, lu─âm ├«n considerare durata campaniei, precum ┼či termenele de arhivare prev─âzute de dispozi┼úiile legale ├«n materie. Dac─â dori┼úi mai multe informa┼úii despre c├ót timp p─âstr─âm datele dumneavoastr─â cu caracter personal, v─â rug─âm s─â ne contacta┼úi la adresa dpo@adevarulholding.ro. ├Än cazul ├«n care v─â retrage┼úi sau limita┼úi consim┼ú─âm├óntul ├«nainte de finalizarea campaniei, vom ├«nceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective ├«n scopurile relevante, sub rezerva oric─ârei obliga┼úii legale de a prelucra aceste date cu caracter personal ┼či/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal ├«n scopul exercit─ârii drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane). Retragerea consim┼ú─âm├óntului ├«nainte de finalizarea campaniei implic─â retragerea particip─ârii dumneavoastr─â la aceast─â campanie.

Participan┼úii au urm─âtoarele drepturi, ├«n conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind protec┼úia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive┼čte prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date: dreptul la informare; dreptul de acces; dreptul la rectificarea datelor; dreptul la ┼čtergerea datelor (ÔÇ×dreptul de a fi uitatÔÇŁ); dreptul la restric┼úionarea prelucr─ârii; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul la opozi┼úie; dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automat─â, inclusiv crearea de profiluri; dreptul la retragerea consim┼ú─âm├óntului; dreptul de a depune o pl├óngere ├«n fa┼úa unei autorit─â┼úi de supraveghere a prelucr─ârii datelor cu caracter personal; dreptul la o cale de atac judiciar─â. ├Än vederea exercit─ârii drepturilor prev─âzute mai sus, persoana vizat─â va ├«nainta operatorului o cerere ├«ntocmit─â ├«n form─â scris─â, datat─â ┼či semnat─â, c─âtre dpo@adevarulholding.ro. ├Än cerere, solicitantul poate ar─âta dac─â dore┼čte ca informa┼úiile s─â ├«i fie comunicate la o anumit─â adres─â, care poate fi ┼či de po┼čt─â electronic─â, sau printr-un serviciu de coresponden┼ú─â care s─â asigure c─â predarea i se va face numai personal. Operatorul este obligat s─â comunice persoanei vizate m─âsurile luate ├«n termen de 30 de zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei op┼úiuni a solicitantului de a i se comunica informa┼úiile ├«n scris la o anumit─â adres─â fizic─â sau virtual─â (electronic─â).

Persoana vizat─â are dreptul de a ob┼úine din partea operatorului o confirmare c─â se prelucreaz─â sau nu date cu caracter personal care o privesc ┼či, ├«n caz afirmativ, acces la datele respective ┼či la urm─âtoarele informa┼úii:

a) scopurile prelucr─ârii;

b) categoriile de date cu caracter personal vizate;

c) destinatarii sau categoriile de destinatari cărora datele cu caracter personal le-au fost sau urmează să le fie divulgate, în special destinatari din ţări terţe sau organizaţii internaţionale;

d) acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizeaz─â c─â vor fi stocate datele cu caracter personal sau, dac─â acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceast─â perioad─â;

e) existen┼úa dreptului de a solicita operatorului rectificarea sau ┼čtergerea datelor cu caracter personal ori restric┼úionarea prelucr─ârii datelor cu caracter personal referitoare la persoana vizat─â sau a dreptului de a se opune prelucr─ârii;

f) dreptul de a depune o plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere;

g) în cazul în care datele cu caracter personal nu sunt colectate de la persoana vizată, orice informaţii disponibile privind sursa acestora;

h) existen┼úa unui proces decizional automatizat incluz├ónd crearea de profiluri, men┼úionat la articolul 22 alineatele (1) ┼či (4), precum ┼či, cel pu┼úin ├«n cazurile respective, informa┼úii pertinente privind logica utilizat─â ┼či privind importan┼úa ┼či consecin┼úele preconizate ale unei astfel de prelucr─âri pentru persoana vizat─â.

. În cazul în care datele cu caracter personal sunt transferate către o ţară terţă sau o organizaţie internaţională, persoana vizată are dreptul să fie informată cu privire la garanţiile adecvate în temeiul articolului 46 referitoare la transfer.

. Operatorul furnizeaz─â o copie a datelor cu caracter personal care fac obiectul prelucr─ârii. Pentru orice alte copii solicitate de persoana vizat─â, operatorul poate percepe o tax─â rezonabil─â, bazat─â pe costurile administrative. ├Än cazul ├«n care persoana vizat─â introduce cererea ├«n format electronic ┼či cu excep┼úia cazului ├«n care persoana vizat─â solicit─â un alt format, informa┼úiile sunt furnizate ├«ntr-un format electronic utilizat ├«n mod curent.

Persoana vizată are dreptul de a obţine de la operator, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc. Ţinându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, persoana vizată are dreptul de a obţine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaraţii suplimentare.

Persoana vizat─â are dreptul de a ob┼úine din partea operatorului ┼čtergerea datelor cu caracter personal care o privesc, f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate, iar operatorul are obliga┼úia de a ┼čterge datele cu caracter personal f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate ├«n cazul ├«n care se aplic─â unul dintre urm─âtoarele motive:

a) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

b) persoana vizat─â ├«┼či retrage consim┼ú─âm├óntul pe baza c─âruia are loc prelucrarea, ┼či nu exist─â niciun alt temei juridic pentru prelucrarea;

c) persoana vizat─â se opune prelucr─ârii ┼či nu exist─â motive legitime care s─â prevaleze ├«n ceea ce prive┼čte prelucrarea;

d) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

e) datele cu caracter personal trebuie ┼čterse pentru respectarea unei obliga┼úii legale care revine operatorului ├«n temeiul dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub inciden┼úa c─âruia se afl─â operatorul;

f) datele cu caracter personal au fost colectate ├«n leg─âtur─â cu oferirea de servicii ale societ─â┼úii informa┼úionale ├«n mod direct unui copil, ├«n m─âsura ├«n care consim┼ú─âm├óntul pentru prelucrare este acordat sau autorizat de titularul r─âspunderii p─ârinte┼čti asupra copilului.

├Än cazul ├«n care operatorul a f─âcut publice datele cu caracter personal ┼či este obligat s─â le ┼čtearg─â, operatorul, ┼úin├ónd seama de tehnologia disponibil─â ┼či de costul implement─ârii, ia m─âsuri rezonabile, inclusiv m─âsuri tehnice, pentru a informa operatorii care prelucreaz─â datele cu caracter personal c─â persoana vizat─â a solicitat ┼čtergerea de c─âtre ace┼čti operatori a oric─âror linkuri c─âtre datele respective sau a oric─âror copii sau reproduceri ale acestor date cu caracter

personal.

Persoana vizată are dreptul de a obţine din partea operatorului restricţionarea prelucrării în cazul în care se aplică unul din următoarele cazuri:

a) persoana vizată contestă exactitatea datelor, pentru o perioadă care îi permite operatorului să verifice exactitatea datelor;

b) prelucrarea este ilegal─â, iar persoana vizat─â se opune ┼čtergerii datelor cu caracter personal, solicit├ónd ├«n schimb restric┼úionarea utiliz─ârii lor;

c) operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal ├«n scopul prelucr─ârii, dar persoana vizat─â i le solicit─â pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan┼ú─â; 

d) persoana vizată s-a opus prelucrării în conformitate cu articolul 21 alineatul (1), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

În cazul în care prelucrarea a fost restricţionată, astfel de date cu caracter personal pot, cu excepţia stocării, să fie prelucrate numai cu consimţământul persoanei vizate sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă sau pentru protecţia drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice sau din motive de interes public important al Uniunii sau al unui stat membru.

Persoana vizat─â are dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc ┼či pe care le-a furnizat operatorului ├«ntr-un format structurat, utilizat ├«n mod curent ┼či care poate fi citit automat ┼či are dreptul de a transmite aceste date altui operator, f─âr─â obstacole din partea operatorului c─âruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, ├«n cazul ├«n care prelucrarea se bazeaz─â pe consim┼ú─âm├ónt sau pe un contract; ┼či prelucrarea este efectuat─â prin mijloace automate.

În exercitarea dreptului său la portabilitatea datelor, persoana vizată are dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct de la un operator la altul acolo unde acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

├Än orice moment, persoana vizat─â are dreptul de a se opune, din motive legate de situa┼úia particular─â ├«n care se afl─â, prelucr─ârii datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv cre─ârii de profiluri pe baza respectivelor dispozi┼úii. Operatorul nu mai prelucreaz─â datele cu caracter personal, cu excep┼úia cazului ├«n care operatorul demonstreaz─â c─â are motive legitime ┼či imperioase care justific─â prelucrarea ┼či care prevaleaz─â asupra intereselor, drepturilor ┼či libert─â┼úilor persoanei vizate sau c─â scopul este constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan┼ú─â.

Atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment prelucrării în acest scop a datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv creării de profiluri, în măsura în care este legată de marketingul direct respectiv.

În cazul în care persoana vizată se opune prelucrării în scopul marketingului direct, datele cu caracter personal nu mai sunt prelucrate în acest scop.

├Än contextual utiliz─ârii serviciilor societ─â┼úii informa┼úionale ┼či ├«n pofida Directivei 2002/58/CE, persoana vizat─â ├«┼či poate exercita dreptul de a se opune prin mijloace automate care utilizeaz─â specifica┼úii tehnice.

├Än cazul ├«n care datele cu caracter personal sunt prelucrate ├«n scopuri de cercetare ┼čtiin┼úific─â sau istoric─â sau ├«n scopuri statistice, persoana vizat─â, din motive legate de situa┼úia sa particular─â, are dreptul de a se opune prelucr─ârii datelor cu caracter personal care o privesc, cu excep┼úia cazului ├«n care prelucrarea este necesar─â pentru ├«ndeplinirea unei sarcini din motive de interes public.

. Persoana vizată are dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.

Respectându-se celelalte garanţii prevăzute de lege, o persoană poate fi supusă unei decizii de natura celei de mai sus, în următoarele situaţii:

a) este necesar─â pentru ├«ncheierea sau executarea unui contract ├«ntre persoana vizat─â ┼či un operator de date;

b) este autorizat─â prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplic─â operatorului ┼či care prevede, de asemenea, m─âsuri corespunz─âtoare pentru protejarea drepturilor, libert─â┼úilorn┼či intereselor legitime ale persoanei vizate; sau

c) are la bază consimţământul explicit al persoanei vizate.

Dreptul la retragerea consimţământului, în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia.

Dreptul de a depune o plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal.

. F─âr─â a aduce atingere oric─âror alte c─âi de atac administrative sau judiciare, orice persoan─â vizat─â are dreptul de a depune o pl├óngere la o autoritate de supraveghere, ├«n special ├«n statul membru ├«n care ├«┼či are re┼čedin┼úa obi┼čnuit─â, ├«n care se afl─â locul s─âu de munc─â sau ├«n care a avut loc presupusa ├«nc─âlcare, ├«n cazul ├«n care consider─â c─â prelucrarea datelor cu caracter personal care o vizeaz─â ├«ncalc─â prezentul regulament.

Fără a aduce atingere oricăror alte căi de atac administrative sau nejudiciare, fiecare persoană fizică sau juridică are dreptul de a exercita o cale de atac judiciară eficientă împotriva unei decizii obligatorii din punct de vedere juridic a unei autorităţi de supraveghere care o vizează.

. Fără a aduce atingere oricăror alte căi de atac administrative sau nejudiciare, fiecare persoană vizată are dreptul de a exercita o cale de atac judiciară eficientă în cazul în care autoritatea de supraveghere care este competentă nu tratează o plângere sau nu informează persoana vizată în termen de trei luni cu privire la progresele sau la soluţionarea plângerii depuse.

Fără a aduce atingere vreunei căi de atac administrative sau nejudiciare disponibile, inclusiv dreptului de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, fiecare persoană vizată are dreptul de a exercita o cale de atac judiciară eficientă în cazul în care consideră că drepturile de care beneficiază în temeiul prezentului regulament au fost încălcate ca urmare a prelucrării datelor sale cu caracter personal fără a se respecta prezentul regulament.

De asemenea c├ó┼čtig─âtorii au op┼úiunea de a-┼či exprima printr-un acord scris consim┼ú─âm├óntul expres ┼či neechivoc ca imaginea lor ÔÇô numele, fotografia ÔÇô s─â fie/s─â nu fie f─âcut─â public─â ┼či s─â fie/s─â nu fie folosit─â de organizator ├«n diverse materiale tip─ârite, audio, video pentru promovarea campaniei.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face ├«n conformitate cu Dispozi┼úiile Regulamentului UE 2016/679 privind protec┼úia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive┼čte prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či privind libera circula┼úie a acestor date.

Prin participarea la aceast─â campanie, juc─âtorii accept─â prevederile prezentului Regulament.

├Än cazul ├«n care c├ó┼čtig─âtorul unuia dintre premii este minor (cu v├órsta sub 18 ani), acesta va fi indrept─â┼úit s─â intre ├«n posesia premiului doar cu acordul scris al p─ârin┼úilor sau al tutorelui sau legal, iar ├«n cazul ├«n care c├ó┼čtig─âtorul unuia dintre premii este incapabil de drept (ca urmarea unei alte situa┼úii dec├ót ne├«mplinirea v├órstei de 18 ani), acesta va fi indrept─â┼úit s─â intre ├«n posesia premiului numai cu acordul scris al tutorelui s─âu legal.

P─ârintele sau tutorele va semna o declara┼úie prin care Organizatorul este absolvit de orice r─âspundere, decurg├ónd din acordarea premiului respectiv, precum ┼či de plata oric─âror daune sau preten┼úii de orice natur─â legate de premiul respectiv ┼či de participarea minorului la prezenta campanie.

Angaja┼úii trustului de pres─â Adev─ârul Holding, cei ai Premium News SRL, Adev─ârul SA, Free Media Ukraine Gmbh, East Europe Media Distribution SRL, Satiricon SRL, Multicolor Tipografie SRL, West Tipo International SRL, Mediatim SRL, Garamond Tipografie SRL, Standard Press Distribution SRL, Radio City FM SRL, Depo Shop SRL, Adev─ârul Multimedia SRL, Funda┼úia Adev─ârul, Adev─ârul Investments LLC, ADEX Italia, News&More SRL, C─âr┼úile Adev─ârul SRL, Print Tipomedia SRL, Images&More SRL, The Platform Events &More; Communications SRL, Hama Distribution Romania SRL, angaja┼úii Servicii Reorganizare ┼či Lichidare IPURL, so┼úul/so┼úia, rudele ┼či afinii de gradul I p├ón─â la gradul IV inclusiv ale acestora, partenerii implicati in desfasurarea concursului, precum ┼či distribuitorii de pres─â autoriza┼úi ┼či cei subcontracta┼úi de ace┼čtia, nu pot participa la acest concurs.

a. completarea datelor personale cu date parţiale ori cu date false sau eronate;

b. ├«n care completarea datelor personale (de identitate ┼či de contact) se face prin folosirea altor

litere dec├ót cele specifice alfabetului latin ┼či/sau a altor cifre dec├ót cifre arabe ┼či/sau romane;

c. care conţin mesaje cu caracter obscen sau injurios;

d. care conţin modificări ale datelor completate.

Prezentul concurs poate înceta în următoarele cazuri:

a. ├«n cazul apari┼úiei unor situa┼úii de for┼ú─â major─â - cutremur, inunda┼úie, calamit─â┼úi naturale, mi┼čc─âri sociale - sau situa┼úii asimilate for┼úei majore ÔÇô interdic┼úii legale etc. - notificat─â ├«n termen de 48 de ore de la data apari┼úiei ┼či atestat─â cu documente corespunz─âtoare ├«n termen de 15 zile, partea aflat─â ├«n culp─â este exonerat─â de r─âspundere;

b. printr-o decizie a organizatorilor, dar nu ├«nainte de a anun┼úa publicul prin intermediul  site- ului www.clickpentrufemei.ro cu 2 zile ├«nainte de ├«ncetare;

c. ├«n cazul schimb─ârii cadrului legislativ, astfel ├«nc├ót organizarea ┼či desf─â┼čurarea concursului cu caracter promo┼úional s─â presupun─â m─ârirea bugetului alocat acestui proiect;

d. în caz de faliment al organizatorului, de la momentul pronunţării unei astfel de decizii.

Art.11. LITIGII

Eventualele reclama┼úii legate de desf─â┼čurarea competi┼úiilor vor fi f─âcute pe adresa organizatorului: Str. Fabrica de Glucoz─â, nr. 21, sector 2, Bucure┼čti p├ón─â la data de 31 august 2021 sau la num─ârul de telefon 0372.130.241. Reclama┼úiile ulterioare nu vor mai fi luate ├«n considerare.

Eventualele litigii ap─ârute ├«ntre organizatori ┼či participan┼úii la competi┼úii se vor rezolva pe cale amiabil─â sau, ├«n cazul ├«n care aceasta nu va fi posibil─â, litigiile vor fi solu┼úionate de instan┼úele judec─âtore┼čti competente din Rom├ónia.

Art.12. ALTE PREVEDERI

Prin participarea la competi┼úii, participan┼úii accept─â prevederile prezentului Regulament de Participare. Pentru a cere alte detalii despre concurs pot suna la num─ârul de telefon de concurs 0372.130.241, tarif normal, de luni p├ón─â vineri, ├«ntre orele 10:00 - 17:00, tarif normal.

Orice modificare a prezentului regulament se va face prin act adi┼úional scris ┼či va fi

anunţată pe site-ul www.clickpentrufemei.ro.Recente

ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg