Invitaţie la Maratonul Nisipului

1 70549 original jpg jpeg

Iubitorii de sport, mare, soare şi briză sunt invitaţi să ia parte la o experienţă inedită de alergare pe nisip, la malul mării, Maratonul Nisipului.

Evenimentul va avea loc duminică,27 martie,la ora 09:00,cu punctul de start în staţiunea Mamaia,plaja din faţa vilei Radio Vacanţa. Maratonul Nisipului se află la cea de-a treia ediţie şi este singura competiţie de anduranţă din Europa care se desfăşoară exclusiv pe nisip. Concursul se adresează atât sportivilor de performanţă,cât şi amatorilor. De asemenea,părinţii sunt invitaţi să alerge alături de cei mici la cursa Family Run,care se desfăşoară pe o distanţă de aproximativ 1 km şi care nu este probă de concurs.   

Persoanele care doresc să se înscrie în competiţia Maratonul Nisipului pot alege una dintre probele de maraton (42 km),semimaraton (21 km) şi crosul de 10 km. Regulamentul competiţiei,traseul şi formularul de înregistrare sunt disponibile pe pagina de internet a evenimentului,http://www.maratonulnisipului.ro/.  

„Nutriţia corespunzătoare şi o stare generală de bine sunt elementele esenţiale care definesc produsele Nutrilite,de aceea ne bucurăm să susţinem această competiţie inedită,unică în Europa,care promovează valorile în care credem şi noi,un stil de viaţă sănătos,o nutriţie corectă,mişcare pentru sănătate şi timp petrecut în aer liber,” spune Ioana Enache,General Manager pentru Amway România,Bulgaria şi Grecia.Recente

Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg