Kia Rio – Pui de tigru

1 77338 original jpg jpeg

Avem pe mână, pentru câteva zile, al doilea cel mai bine vândut model Kia din lume, micul şi carismaticul Rio, care aleargă să ţină pasul cu ultra-popularul Sportage. Şi se pare că are un ritm excelent, pentru că Rio se laudă cu aproape jumătate de milion de maşini vândute în 2015 şi o cifră care s-a repetat în 2016. În 2017, minionul familiei Kia mizează pe acelaşi succes şi s-ar putea să-l obţină cu o imagine nou-nouţă, deosebit de atrăgătoare.

Elena: Bogdan chiar are impresia că o să-mi placă piticania asta. Auzi, eu, fan SUV-uri, să fiu impresionată de jucăria asta de oraş. I-am zis că ar fi trebuit să luăm ceva mai mare, mai înalt, mai… Vai, dar ce culoare frumoasă are! Chiar nu arată rău deloc! Şi ştiu că în gama Kia, acest Signal Red este doar 89 de euro! Oricum, o să mă prefac că nu-mi place.

Bogdan: Nebunia asta mică şi roşie o sa-i scoată SUV-urile din cap Elenei! Trebuie să recunosc că şi pe mine m-a dat pe spate, deşi niciodată nu m-au reprezentat maşinile de clasă mică. Dar Rio…un desen atât de simplu şi deopotrivă cochet nu ştiu unde mai găsesc în segment. Mai am un as în mânecă: am scotocit prin garajul Kia şi i-am găsit Elenei un exemplar în echiparea de top, Trend, garnisit, în plus, cu lumini de zi şi poziţii LED şi cu jante de 16 inci din aliaj uşor. Bună, Elena! Îmi place reacţia ta…pari încântată. La ce te aşteptai?

Elena: Eu? La exact ce ai adus! Când te-am văzut venind cu Rio, mi s-a părut că se apropie o felină. Grila tiger-nose o face să arate ca o pisicuţă. Parcă o aud cum toarce. Se pare că inginerii nemţi ultra exacţi şi boemii californieni, cărora sud-coreenii le-au încredinţat designul, au făcut treabă bună. Liniile astea drepte o fac să arate robustă şi încrezătoare în forţele proprii, deşi marginile rotunjite îi păstrează formele simpatice şi graţioase, de pisică blândă şi răsfăţată. Dar este cumva mai mare ca generaţia precedentă sau mi se pare mie?Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg