Kiss FM, radioul numărul 1 în România, împlineşte 18 ani!

1 thumbnail ih 7592 jpg jpeg

Postul Kiss FM, radioul numărul 1 în România, împlineşte 18 ani. „Lasă lumea să zică ce vrea / N-o mai crede, ascultă-ţi inima”. Sigur ştiţi refrenul acesta, nu-i aşa?

Acum fix 18 ani, pe 5 noiembrie 2003, Voltaj venea la KISS FM şi cânta „Noapte Bună”. A fost piesa cu care a început povestea KISS, postul care avea să devină radioul numărul 1 din România.

Cum am ajuns aici? Cu ajutorul milioanelor de oameni care ne ascultă în fiecare zi, dar şi cu sprijinul tuturor partenerilor noştri. Vineri, 5 noiembrie 2021, live pe radio KISS FM (şi cu trupa Voltaj, din nou alături de noi), am dat cea mai tare petrecere de majorat de la radio. Vă mulţumim!

2 thumbnail ih 7607 jpg jpeg
stanga
dreapta
2 thumbnail ih 7607 jpg jpeg

„18 ani e o vârstă frumoasă, fie că priveşti la ea în trecut, fie că abia o aştepţi. Ea vine cu libertăţi, teoretic cu nişte maturitate, dar şi cu responsabilităţi. Cam aşa cred că suntem şi noi: liberi şi fericiţi, maturi fără să fim plicticoşi şi gata să ne asumăm responsabilitatea la care ne obligă poziţia, pe care o ocupăm de atâţia ani, de cel mai ascultat radio din România. La mulţi ani, Kiss FM! Să ne bucurăm împreună de muzică şi de viaţă!”, a declarat Dan Finţescu, directorul de programe al staţiei Kiss FM.

Kiss FM e operat în România de Antenna Group, o companie internaţională media şi de divertisment, cu operaţiuni în Europa, America de Nord şi Australia, care investeşte în televiziune, Pay TV, media digitală, e-commerce, producţii TV, radio şi muzicale. În portofoliul companiei intră Kiss FM, Magic FM, Rock FM, ONE FM, Asha Radio, Kiss TV, Rock TV, Magic TV si Kiss FM Chişinău.