„Lettice şi Leuşteanul” – la Centrul European Cultural şi de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălescu”

1 79095 original jpg jpeg

Teatrul Arte dell’Anima vă aşteaptă la spectacolul „Lettice şi Leuşteanul” de Peter Shaffer, traducere de Crina Linţă, regia Geanina Hergheligiu în data de 31 ianuarie, orele 19:00 la Centrul European Cultural şi de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălescu” din strada 11 iunie, nr. 41.

O comedie verbală, ierbală, dar nu şi letală cu Crina Linţă, Ioana Pavelescu şi Silviu Biriş.

„Lettice şi Leuşteanul” este o savuroasă comedie satirică care spune, într-un stil plin de umor fin şi nuanţat, British, povestea întâlnirii dintre Lettice Douffet (o femeie pasionată de istorie, teatru şi bucătărie elisabetană), ghid turistic la Conacul Fustian, conac bântuit (în opinia ei) şi Charlotte (Lotte) Schoen, aparent rigidul reprezentant al Consiliului Conservării şi Protejării Obiectivelor Istorice ale Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord.

Ca în fiecare loc de muncă, Lettice decide să urmeze „regula celor trei Δ, regulă moştenită de la mama ei, imaginând fapte grandioase petrecute pe Marea Scară a Conacului. Lotte o concediază, dar are revelaţia întâlnirii unui om „spectaculos”, pe care, săptămâni mai târziu, simte nevoia sa îl caute. Lotte îi va împărtăşi acesteia faptul că a moştenit de la tatăl ei (proprietarul Editurii Perseus), „ochii” pentru frumos, pentru construcţiile cu arhitectură splendidă, care dau identitate.

Cele două petrec tot mai mult timp împreună, reînviind scene din istorie şi, inevitabil, se produce un accident, care conduce la un proces public. Cel mai intrigat de toate întâmplările ciudate care declanşează accidentul este avocatul Bardolph, un profesionist prins fără voia sa în mrejele imaginaţiei actriţei Lettice Douffet.

Ce au în comun Lettice Douffet, Charlotte Schoen şi Maria Stuart, regina Scoţiei rămâne să descoperim împreună pe 31 ianuarie, de la orele 19:00 la Centrul European Cultural şi de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălescu” din strada 11 iunie, nr. 41!

Distribuţia: Lettice Douffet – Crina Linţă

Charlotte/ (Lotte) Schoen – Ioana Pavelescu

Ţâfnosul /Framer/Jim Mackintosh/ Mr. Bardolph – Silviu Biriş

Regie: Geanina Hergheligiu

Pictură décor: Alina Mavru

Sound&light: Alex Bibere

Producţie: Teatrul Arte dell’Anima

Durata: 1h 45’

Preţ bilet: 40 lei

Adresă: Str. 11 iunie, nr. 41, sector 4, Bucureşti, Bucharest

Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

Biletele sunt disponibile în reţeaua mySTAGE aici: https://www.mystage.ro/bilete/lettice-si-leusteanul-895/#/r=4331 şi la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima din strada Făinari, nr. 17D.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg