Lista completă a marilor câştigători The Artist Awards

1 6e2e6273 76a5 4493 b3a4 8b3a6d7134fe jpg jpeg

Pentru a doua seară consecutiv, Craiova a fost locul în care şi-au dat întâlnire cei mai tari artişti ai momentului şi cei mai relevanţi creatori de conţinut din România, cu ocazia primei ediţii a premiilor The Artist.

Ca şi vineri, sâmbătă scena din Piaţa Mihai Viteazu a aparţinut unui număr impresionant de artişti, care au impus ritmul timp de peste 6 ore. Delia, INNA, Minelli, Irina Rimes, Cristi Minculescu, Carla’s Dreams, The Motans, Vanotek, Ami, Raluka, Pacha Man, Florian Rus, Shift sunt doar câteva dintre numele alături de care craiovenii prezenţi în public au cântat vers cu vers. Seara a fost încheiată de un concert al celor de la  B.U.G. Mafia, primiţi pe scenă în aplauze.

inna 2 jpg jpeg

Obişnuiţi cu scenele şi cu publicuri uriaşe, artiştii ajunşi la Craiova au recunoscut cât se poate de sincer că au emoţii, dar asta nu a făcut decât să-i apropie şi mai mult de fanii lor. Mai mult, aproape că nu a fost câştigător care să nu-şi declare aprecierea faţă de public, fără de care nu ar fi ajuns la nivelul actual.

Pe aprcursul celor două zile de The Artist Awards, INNA a câştigat nu mai puţin de cinci premii, iar trofeul pentru Best Video l-a dăruit mai departe colegilor ei, Bogdan Paun - regizor si Alexandru Muresan - DoP (NGM Creative), celor care au făcut ca videoclipul piesei „Iguana” să arate atât de bine. Dintre toate premiile câştigate „Best Album Award”, obţinut pentru albumul „YO” este cel pe care şi-l dorea cel mai mult. „E prima dată în viaţa mea când câştig Best Album. Mă bucur foarte mult de acest premiu şi o să-l ţin aproape de sufletul meu.”

Şi The Motans se poate lăuda cu YouTube Award, dar şi cu încă altele două obţinute alături de Irina Rimes pentru piesa „Poem”, o piesă ce s-a aflat îndelung pe buzele tuturor.

Premiată aseară de două ori, pentru Best Show – „Acadelia” şi Favorite Artist, iar vineri seara cu Best Ad Campaign Award – pentru Casa de Papel, Delia a oferit, la rândul ei un show de zile mari, aşa cum şi-a obişnuit, de altfel, fanii. „Sunt happy pentru orice fel de premiu, e o recunoaştere a muncii depuse şi a anilor pentrecuţi făcând muzică. Pentru mine înseamnă multă muncă şi plăcere, dar şi o chestie foarte creativă, pentru că pentru noi e un fel de playground, e locul nostru de joacă”, a delarat Delia imediat ce a coborât de pe scenă. Iar îndemnul Deliei către public a sunat aşa: „Fiţi creativi, faceţi ce vă place, nu vă sfiiţi şi nu vă fie teamă de momentele cringe!”

Un premiu cu totul şi cu totul special i-a revenit lui Cristi Minculescu pentru „Legendary Artist”. „Lifetime Awards. Acu’ patruzeci de ani jucam fotbal pe străzile acestui oraş, iar dacă mi-ar fi zis cineva că mai târziu o să iau Legendary Award, aş fi râs. Ce pot să spun? A fost o călătorie extraordinară. Cu toţi copiii ăştia fantastici, cu părinţii lor, chiar şi bunicii lor, care au fost alături de noi. E fantastic”, a declarat idolul atâtor generaţii, Cristi Minculescu, imediat după primirea premiului. 

Trofeul The Artist of the Year a revenit celor de la Carla’s Dreams, care au susţinut, de altfel, un show absolut incediar alături de publicul din Craiova care a cântat împreună cu ei pe tot parcursul momentului lor.

De intensitatea momentelor artistice au putut să se bucure toţi cei prezenţi. În stânga scenei s-au aflat interpreţi mimico-gestuali, pentru ca persoanele hipoacuzice să poată trăi experienţa interpretării live.

Artiştii care s-au impus prin voturile publicului şi au câştigat premiile The Artist sunt:

Câştigătorii primei ediţii The Artist Awards – categoria Content Creators – sunt:    



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg