Livrare gratuită la domiciliu pentru persoanele în vârstă sau cu dizabilităţi

1 vizual livrare telefonica pentru varstnici si persoane cu dizabilitati kaufland glovo fundatia regala margareta a romaniei jpg jpeg

Pentru a veni în sprijinul persoanelor în vârstă sau cu dizabilităţi, care nu pot ieşi din casă în perioada aceasta, Kaufland România lansează alături de Glovo şi de Fundaţia Regală Margareta a României o linie telefonică specială de preluare a comenzilor. Astfel, compania va asigura livrarea gratuită, cu plata la domiciliu, a produselor comandate.

Mai exact, cu sprijinul Fundaţiei Regale Margareta a României, Kaufland România şi Glovo oferă persoanelor de peste 65 de ani şi celor cu dizabilităţi posibilitatea să comande produsele de care au nevoie telefonic, printr-o linie special dedicată lor. Kaufland va asigura livrarea gratuită la domiciliu şi plata ramburs a produselor.

Persoanele vârstnice pot apela la numărul de telefon 0720.00.95.95 (tarif normal), în intervalele luni-sâmbătă, între orele 08:30-21:30 şi duminică, între orele 08:30-20:00. Comenzile se pot plasa la o distanţă de maxim şase km faţă de magazinele Kaufland implicate în acest program. Achitarea produselor se va face în numerar, la livrare, pentru a veni în sprijinul vârstnicilor care nu folosesc instrumente digitale de plată.

Linia telefonică creată este momentan disponibilă în toate cele 14 oraşe din reţeaua Glovo, adică în Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov, Craiova, Constanţa, Sibiu, Arad, Ploieşti, Oradea, Brăila, Galaţi şi Piteşti.

Echipele de voluntari ale Fundaţiei Regale Margareta a României vor lucra împreună cu cele din magazinele Kaufland şi curierii Glovo pentru a pregăti comenzile şi pentru a onora toate livrările în aceeaşi zi şi a-i ajuta astfel pe cei care nu se pot deplasa la cumpărături şi nu folosesc internetul.

Prin serviciul Hotline va fi disponibil un sortiment de 250 de produse alimentare de bază, hrană pentru animale, articole de igienă şi de curăţenie.

Totodată, Kaufland România rămâne alături de clienţi în această perioadă dificilă şi îi asigură că magazinele vor rămâne deschise şi vor fi în continuare bine aprovizionate.

Magazinele companiei sunt dotate cu dezinfectant de mâini gratuit pentru clienţi şi pentru angajaţi, geamuri de protecţie la casele de marcat, benzi de semnalare a distanţei de siguranţă şi signalistică ce promovează mesajele de prevenţie. Recente

Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham foto  Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1 Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons foto  Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg