Logodnă sau botez. Sfaturi utile pentru o petrecere de succes

Una dintre cele mai memorabile zile este aceea în care ai fost cerută de soție sau ziua în care îți botezi copilul.

image

Ai primit  bijuteria visurilor, cel mai autentic inel de logodna și vrei să împărtășești cu cei apropiați fericirea ta. Sau nașii au ales pentru cel mic din cele mai minunate bijuterii din aur pentru copii și vor să îl creștineze. Ideal ar fi să organizezi o petrecere la care să îi inviți pe toți cei dragi pentru a face marele anunț sau pentru a fi alături de voi cu ocazia specială a botezului celui mic.

Cum faci asta? Ai aici câțiva pași simpli care te vor ajuta să ai o petrecere de logodnă sau de botez memorabilă:

Alege o tematică

Dintotdeauna  ai așteptat momentul acesta, iar acum a sosit vremea ca visul tău să devină realitate. Cu siguranță ai pasiuni comune cu partenerul tău și vă puteți lăsa imaginația să lucreze în acest sens. Fie că alegi să organizezi o petrecere tematică cu personaje din filmele preferate sau desene animate, fie că mergi pe o variantă de tipul garden sau pool party, este important să decizi cum vrei să arate.

Este indicat ca invitații tăi să știe la ce să se aștepte și cum să se pregătească vestimentar pentru un astfel de eveniment.

Stabilește  numărul invitaților

Desigur, nu este nevoie de o cifră fixă, dar o aproximare ar ajuta, ca să poți să începi planificarea corespunzător. De asemenea, e un detaliu necesar ca să poți stabili bugetul, meniul și locația.

Ideal a fi să îi chemi pe cei mai apropiați vouă, prieteni comuni, dar și rude, și să nu depășești bugetul pe care ți l-ai propus.

Alegerea locației și stabilirea datei

Un restaurant sau un loc prietenos pentru copiii ar putea fi o idee de locație. Sau poate o grădină de vară, dar ai grijă să verifici starea vremii, măcar cu aproximație, pentru data pe care ți-ai propus-o.

Alegerea zilei în care vrei să organizezi evenimentul este și ea relevantă. Dacă decizi să fie o întâlnire de câteva ore, o poți programa în a doua parte din timpul săptămânii, dar seara. Dacă vrei distracție pe termen lung, poți alege una din zilele de weekend.

Trimite invitațiile

Știi tematica, știi data și locația, știi bugetul, este momentul să trimiți invitațiile. Acum poți crea cele mai simple invitații online și tot online poți cere și confirmarea participării. Dacă ai bunici sau prieteni care nu sunt familiarizați cu telefoanele inteligente sau cu calculatoarele, printează câteva invitații și oferă-le personal sau trimite-le prin curier.

Creează meniul

În funcție de numărul de invitați, de sezonul în care faci petrecerea, dar și de locație, este necesar să stabilești meniul din timp și să te asiguri că e pe gustul tuturor. Desigur, nu vei putea mulțumi pe toată lumea în egală măsură, dar te vei strădui să fie pe placul cât mai multor invitați. Poți alege varianta clasică de servit la mese sau de bufet suedez, soluție care ar satisface mai multă lume și nu ți-ar da prea multe bătăi de cap.

Muzica potrivită

O petrecere reușită este una la care alegi muzica cea mai potrivită. Fie că alegi o formație care să cânte hiturile momentului sau un DJ, trebuie să fii atentă și să studiezi înainte care sunt tendințele și să știi câte ceva și despre preferințele invitaților.

Distracții pentru copii și oameni mari

Distracțiile pentru copii ar fi sufletul petrcerii. Clovni, magicieni, prințese, pictură pe față, orice ai alege nu vei da greș.

Alt loc renumit loc al petrecerii ar putea fi cabina foto. Închiriază una, și în funcție de specificul petrecerii, cei care o dețin vor aduce și recuzita potrivită. Astfel, toată lumea va avea momente de neuitat de la petrecerea voastră.

Acum, că ai totul pregătit, nu mai rămâne decât să îți găsești și ținutele potrivite. Puteți alege să fiți asortați, important e să se simtă toată lumea confortabil.

Lasă-te admirată și prezintă tuturor minunile de bijuterii din aur pe care le-ai primit tu sau micuțul tău.

Indiferent de tipul de petrecere pe care îl vei face, restrânsă ori cu mulți invitați, important este să trăiți împreună bucuria momentului.

 Sursa foto: https://www.pexels.com/Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg