LOST FREQUENCIES a lansat noul single „THE FEELING”

Lost Frequencies, unul dintre cei mai carismatici artiști din muzica electronică, este unul dintre headliner-ii celei de-a 5-a ediții a celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, NEVERSEA.

image

Artistul belgian a declarat că este îndrăgostit de energia ireală a fanilor din România și la fiecare apariție pe mainstage-ul de festival a pregătit momente speciale. Lost Frequencies e din categoria „sweetheart”, e un tip care zâmbește mereu, vine, ca ciocolata de bună calitate din Belgia, și reușește ca la fiecare live show să genereze emoție și euforie.

La acest final de săptămână, Lost Frequencies și-a lansat noul single, „The Feeling”, o fuziune fantastică între Tropical House, chitară acustică și un vocal perfect. Este genul de piesă care sună ca vara aceea perfectă, pe care abia aștepți să o petreci cu cea mai faină gașcă de prieteni.

Piesa poate fi ascultată aici

Pentru patru zile și patru nopți, in perioada 6- 9 iulie 2023, plaja din Constanța se va transforma într-un loc plin de energie și entuziasm pentru zecile de mii de fani ai festivalului NEVERSEA. Toți cei care doresc să participe la festival pot achiziționa bilete de o zi și abonamente la festival de pe site-ul oficial: neversea.com.



Recente

Primele cuvinte rostite jpg
Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg