LOST FREQUENCIES a lansat noul single „THE FEELING”

Lost Frequencies, unul dintre cei mai carismatici artiști din muzica electronică, este unul dintre headliner-ii celei de-a 5-a ediții a celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, NEVERSEA.

image

Artistul belgian a declarat că este îndrăgostit de energia ireală a fanilor din România și la fiecare apariție pe mainstage-ul de festival a pregătit momente speciale. Lost Frequencies e din categoria „sweetheart”, e un tip care zâmbește mereu, vine, ca ciocolata de bună calitate din Belgia, și reușește ca la fiecare live show să genereze emoție și euforie.

La acest final de săptămână, Lost Frequencies și-a lansat noul single, „The Feeling”, o fuziune fantastică între Tropical House, chitară acustică și un vocal perfect. Este genul de piesă care sună ca vara aceea perfectă, pe care abia aștepți să o petreci cu cea mai faină gașcă de prieteni.

Piesa poate fi ascultată aici

Pentru patru zile și patru nopți, in perioada 6- 9 iulie 2023, plaja din Constanța se va transforma într-un loc plin de energie și entuziasm pentru zecile de mii de fani ai festivalului NEVERSEA. Toți cei care doresc să participe la festival pot achiziționa bilete de o zi și abonamente la festival de pe site-ul oficial: neversea.com.Recente

David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg