LP, Rockstarul revine la București la Summer in the City!

Mai este doar o lună până la Summer in the City, cel mai așteptat festival al verii din Bucureşti, când artiști renumiți, printre care cel mai mare entertainer al momentului, Robbie Williams vor urca pe scena din Piața Constituției. Printre aceștia se numără și Laura Pergolizzi cunoscută de aproape 20 de ani publicului internațional sub numele de scenă LP.

image

LP, Rockstarul se întoarce la București!LP: „în primul rând un muzician, în al doilea rând VIP”

Mai este doar o lună până la Summer in the City, cel mai așteptat festival al verii din Bucureşti, când artiști renumiți, printre care cel mai mare entertainer al momentului, Robbie Williams, artiști români și DJ, vor urca oficial pe scena din Piața Constituției.

Printre acești artiști se numără și Laura Pergolizzi cunoscută de aproape 20 de ani publicului internațional sub numele de scenă LP. Compozitoarea din Los Angeles, devenită ulterior cântăreață este un personaj unic în peisajul muzicii internaționale: rockstar, fashion icon, „povestitor liric”, sunt doar câteva dintre expresiile folosite de presa internațională la adresa ei.

Provenită dintr-o familie tipic italiană din Long Island, dar moștenind dragostea de muzică de la mama sa, Laura Pergolizzi s-a mutat în New York City în 1996, renunțând la școala pentru a reuși să semneze primele ei contracte cu marile case de discuri. În prezent locuiește în Los Angeles, considerând viața orașului că fiind principala sursa de inspirație.

De-a lungul anilor, LP și-a realizat o carieră solo care reprezintă dovada clară a voinței și perseverenței sale, cu toate că primul job la NY a fost într-un restaurant. Înainte de a ajunge în cele din urmă în lumina reflectoarelor ca artistă, și-a făcut o reputație de compozitoare. A scris câteva dintre cele mai cunoscute hit-uri ale unor soliști și band-uri faimoase, precum Rihanna, Christina Aguilera, Backstreet Boys, Cher.

LP care se pregateste sa isi lanseze noul single, "Golden" se autocaracterizează spunând că este un om de acțiune care „în primul rând un muzician, în al doilea rând VIP”.

image

Explodând în topurile internaționale cu hit-ul „Lost On You”, din 2016, piesa ce a depășit un miliard de ascultări și a fost în fruntea topurilor muzicale în peste 17 țări, numele artistei LP a apărut prin publicații renumite ca Vogue, acestea plasând-o pe culmile gloriei.

LP continuă să inspire publicul din întreaga lume prin aparițiile sale androgine, in tinute accesorizate mereu cu ochelari de soare (un trademark personal). Mai presus de toate, ea a reușit să facă ceea ce iubește, să rămână fidela propriei personalități, urmandu-și în același timp cele mai îndrăznețe vise. Anul acesta, a încheiat deja un turneu în America de Sud, iar recent a urcat pe scenă în Australia, urmând că în mai să plece în turneu în California. La începutul lunii iunie va fi în Danemarca, iar pe 4 iunie avem plăcerea de a o revedea la București în Piața Constituției.

image

LP alături de artiști celebri vă așteaptă la Summer in the City, cel mai hot festival al verii în București, organizat de D&D East Entertainment și Marcel Avram.

Biletele la festivalul Summer in the City, sunt disponibile pe SummerCity.ro și IaBilet.ro în varianta de day tickets, dar și ca abonament de festival. Fanii pot opta pentru ziua în care concertează artistul lor preferat sau pentru un abonament de două zile, în funcție de preferințe. Prețurile pentru o singură zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General și ajung până la 1679 lei pentru categoria VIPLink bilete: https://m.iabilet.ro/bilete-summer-in-the-city-festival-81335/https://bilete.summercity.ro/



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg