Magia UNTOLD 2021, cel mai mare festival european, prinde contur. Peste 1.600 de oameni din peste 10 ţări lucrează doar pentru producţia festivalului

1 thumbnail b91a2449 pano jpg jpeg

Organizatorii UNTOLD au început construcţia celui mai mare festival din Europa organizat în acest an, festival la care sunt aşteptaţi cei mai buni DJ-i ai lumii, artişti şi trupe de renume naţionale şi internaţionale. Mai sunt 17 zile până când ţinutul magic din inima Transilvaniei îşi va deschide porţile pentru toţi cei care vor să îi descopere secretele.

Producţia celei de-a 6-a ediţii va fi una cu adevărat impresionantă, din toate punctele de vedere, de la decoruri, la poveste, personaje, dansatori, artişti şi fani din întreaga lume. Cele 7 scene ale evenimentului vor dezvălui tărâmul magic UNTOLD şi conceptele sale unice.

Scena principală va avea peste 800 de mp de ecran led, 28 de metri înălţime, peste 90 de metri la bază şi o deschidere de 18 metri. Doar decorul pentru mainstage, care are peste 2.000 mp, este adus de 18 camioane în Cluj-Napoca. Pe aceeaşi scenă vor fi încorporate elemente 3D care pun în lumină conceptul creativ UNTOLD 2021, Luna – The Rising şi personajelor sale mitice.

Transilvania este un teritoriu prins între legendă şi mit, un univers nedesluşit, un loc perfect pentru experienţe unice. La fiecare ediţie a festivalului UNTOLD fanii descoperă o altă poveste, o lume între imaginar şi real: Magicianul, vrăjitorii, dragonii, zânele, druizii, nimfele, dansatorii care se joacă cu focul, toţi într-o perpetuă conexiune. 

Luna este protectoarea festivalului în acest an şi reprezintă sursa unei energii colective, a unei conexiuni puternice şi a energiei pozitive care încarcă întreaga omenire. Luna va veghea scena principală pe care vor urca David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, DJ Snake, Fedde le Grand, Ofenbach, Quintino, Parov Stelar, The Script, Tyga şi mulţi alţii.

Producţia este spectaculoasă şi în cazul scenelor secundare.

Scena Galaxy va avea forma unei elipse cu o lăţime de 27 de metri şi o înălţime de 11 metri. Aici va fi creat un univers care, cu puterea muzicii, îi poartă pe spectatori într-o călătorie unică, plină de energie, ghidul fiind de fiecare dată altul: Charlotte de Witte, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Amelie Lens, Claptone sau Tale Of Us. Fiecare artist va deschide un portal special muzical.

Scena Alchemy va avea 26 de metri lăţime şi 20 de metri înălţime şi va fi acel univers în care fanii se simt liberi, în care nu există bariere de comunicare, iar experienţele memorabile abia aşteaptă să fie trăite.

Lumea mistică a alchimiştilor e reprezentată de Netsky, Chase & Status, Rudimental, Wilkinson, Dub FX & Woodnote dar şi cei mai cunoscuţi artişti români din rap, trap, hip-hop, grime, dubstep sau drum&bass.

Pentru ca magia UNTOLD să fie completă, alte 230 de camioane au adus aparatura necesară pentru toate scenele. Peste 1.600 de oameni, din peste 10 ţări, lucrează pentru a asigura producţia festivalului, care are loc în mai puţin de trei săptămâni.

UNTOLD 2021 are loc între 9 şi 12 septembrie.

CONTACT:

Ioana Chereji

PR Manager

Ioana.chereji@untold.com



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg