Magia UNTOLD 2021, cel mai mare festival european, prinde contur. Peste 1.600 de oameni din peste 10 ţări lucrează doar pentru producţia festivalului

1 thumbnail b91a2449 pano jpg jpeg

Organizatorii UNTOLD au început construcţia celui mai mare festival din Europa organizat în acest an, festival la care sunt aşteptaţi cei mai buni DJ-i ai lumii, artişti şi trupe de renume naţionale şi internaţionale. Mai sunt 17 zile până când ţinutul magic din inima Transilvaniei îşi va deschide porţile pentru toţi cei care vor să îi descopere secretele.

Producţia celei de-a 6-a ediţii va fi una cu adevărat impresionantă, din toate punctele de vedere, de la decoruri, la poveste, personaje, dansatori, artişti şi fani din întreaga lume. Cele 7 scene ale evenimentului vor dezvălui tărâmul magic UNTOLD şi conceptele sale unice.

Scena principală va avea peste 800 de mp de ecran led, 28 de metri înălţime, peste 90 de metri la bază şi o deschidere de 18 metri. Doar decorul pentru mainstage, care are peste 2.000 mp, este adus de 18 camioane în Cluj-Napoca. Pe aceeaşi scenă vor fi încorporate elemente 3D care pun în lumină conceptul creativ UNTOLD 2021, Luna – The Rising şi personajelor sale mitice.

Transilvania este un teritoriu prins între legendă şi mit, un univers nedesluşit, un loc perfect pentru experienţe unice. La fiecare ediţie a festivalului UNTOLD fanii descoperă o altă poveste, o lume între imaginar şi real: Magicianul, vrăjitorii, dragonii, zânele, druizii, nimfele, dansatorii care se joacă cu focul, toţi într-o perpetuă conexiune. 

Luna este protectoarea festivalului în acest an şi reprezintă sursa unei energii colective, a unei conexiuni puternice şi a energiei pozitive care încarcă întreaga omenire. Luna va veghea scena principală pe care vor urca David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, DJ Snake, Fedde le Grand, Ofenbach, Quintino, Parov Stelar, The Script, Tyga şi mulţi alţii.

Producţia este spectaculoasă şi în cazul scenelor secundare.

Scena Galaxy va avea forma unei elipse cu o lăţime de 27 de metri şi o înălţime de 11 metri. Aici va fi creat un univers care, cu puterea muzicii, îi poartă pe spectatori într-o călătorie unică, plină de energie, ghidul fiind de fiecare dată altul: Charlotte de Witte, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Amelie Lens, Claptone sau Tale Of Us. Fiecare artist va deschide un portal special muzical.

Scena Alchemy va avea 26 de metri lăţime şi 20 de metri înălţime şi va fi acel univers în care fanii se simt liberi, în care nu există bariere de comunicare, iar experienţele memorabile abia aşteaptă să fie trăite.

Lumea mistică a alchimiştilor e reprezentată de Netsky, Chase & Status, Rudimental, Wilkinson, Dub FX & Woodnote dar şi cei mai cunoscuţi artişti români din rap, trap, hip-hop, grime, dubstep sau drum&bass.

Pentru ca magia UNTOLD să fie completă, alte 230 de camioane au adus aparatura necesară pentru toate scenele. Peste 1.600 de oameni, din peste 10 ţări, lucrează pentru a asigura producţia festivalului, care are loc în mai puţin de trei săptămâni.

UNTOLD 2021 are loc între 9 şi 12 septembrie.

CONTACT:

Ioana Chereji

PR Manager

Ioana.chereji@untold.comRecente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg