Manichiură de toamnă: Cele mai tari culori pentru lacuri de unghii

1 71183 original jpg jpeg

Pe măsură ce vremea se răceşte (şi pare că nu se încurcă deloc), ne gândim serios să înlocuim lacurile de unghii în culori puternice, neon, cu altele mai liniştite, potrivite sezonului de toamnă.

Designerii s-au ocupat şi de acest aspect,iar tendinţele privind culorile lacurilor de unghii includ nuanţe de grena,roz prăfuit sau pal,gri petrol sau gri închis,toate,însă glossy. Deşi la modă sunt şi culorile mate,femeile se cam feresc de ele,poate şi din cauză că nu au aspectul acela de manichiură proaspăt făcută.

Ce formă dăm unghiilor?

89b920e27d59a7cf0d40effed046b60a jpg jpeg

Cât priveşte forma unghiilor,cele naturale sunt preferate şi în acest sezon. Pătrate sau rotunjite la capete,acestea atrag privirile chiar dacă sunt scurte. Un alt trend super apreciat este cel al unghiilor ovale,care,trebuie să recunoaştem,arată foarte bine. Nici unghiile lungi,naturale sau făcute cu gel,nu se demodează în anotimpul rece.

Dacă te întrebi ce model să îţi faci pe unghie,acesta ţine doar de imaginaţia ta şi a manichiuristei. Poate că vrei să faci un dovleac sculptat de Halloween sau un model stil cafea cu lapte. În schimb,trebuie să ştii că tendinţele în ceea ce priveşte culorile,sunt destul de clare şi de simple:un roz pal sau un gri se asortează perfect cu o eşarfă mare din tricot. Şi verdele sau albastru revin în trenduri.

Culoarea toamnei:olive

Această culoare profundă de măsline crude revine în lumina reflectoarelor. Nuanţa este potrivită pentru o seară romantică. În plus,poţi aplica modele discrete pe una sau două unghii.

Violetul,mereu la modă

556544a7f2b2d1d089b0af2fc9363987 jpg jpeg

Violetul intens,culoarea vinetei bine coapte este mereu în trend,fiind una dintre nuanţele care te scoate din impas. Uşor de asortat la orice ţinută,vineţiul acesta este fermecător toamna.

Roz-nude,culoarea tinereţii

77fad5a27bd559030b23a0b91d9192f4 jpg jpeg

Lacul de unghii roz-nude este ales de tinerele care nu au timp să schimbe prea des culoarea unghiilor. Lasă impresia de îngrijit chiar şi la o săptămână de la aplicare,dacă marca folosită este una de calitate. În funcţie de tonul pielii,aceasta poate părea fie liniştită,fie poate crea un contrast puternic.

Grena,pentru femeile încrezătoare

be48d1adcec6dbfb8632fc34fd25d728 jpg jpeg

Grena-ul nu este o culoare pentru care poate opta orice femeie. Greu de întreţinut,unghiile făcute cu lac de această nuanţă trebuie să arate perfect. În plus,atitudinea celei care alege acest ton trebuie să fie una pe măsură. Poţi folosi roşu,dacă îţi place mai mult.

Gri,pentru zilele ploioase

1174347cddde9871a2de8801dc4d3f01 jpg jpeg

Deşi iniţial poate avea culoare cimentului umed,în lumina soarelui această culoare capătă reflexii albăstrui superbe. 

Verde şi albastru,când vrei să ieşi din rând

e5b50f9c709c88cbaf83832d20acea84 jpg jpeg

Pentru cele care vor să se remarce,verdele sau albastru sunt culori mereu la modă. 



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg