Măsuri de igienă la Târgul Baby Boom Show

1 babyboomshow comunicat 1 jpg jpeg

Dată fiind îngrijorarea privind posibila răspândire a virusului Coronavirus în ţările europene, organizatorii târgului Baby Boom Show anunţă luarea unor măsuri suplimentare de protecţie.

Baby Boom Show este cel mai mare târg dedicat gravidelor, nou-născuţilor şi copiilor cu vârste sub 7 ani. Ediţia de primăvară va avea loc în perioada 5-8 martie 2020, la Romexpo, Bucureşti.

În contextul posibilei răspândiri a virusului COVID-19 (Coronavirus) în ţările europene, la târg vor fi luate mai multe măsuri de protecţie. 

 • Igiena mâinilor este crucială pentru a preveni transmiterea infecţiilor, motiv pentru care organizatorii vor instala în locaţia festivalului dispensare sanitare echipate cu dezinfectant;
 • Sticluţe individuale cu dezinfectant pentru mâini vor fi distribuite personalului organizator şi partenerilor;
 • Vor fi dublate punctele sanitare;
 • S-a pus în mişcare o amplă campanie de informare a angajaţilor, partenerilor şi a publicului prin social media privind măsurile adecvate de igienă şi prevenţie;
 • Niciuna din firmele expozante nu provine din regiunile afectate.

Despre ediţia de primăvară a Târgului Baby Boom Show

Baby Boom Show se organizează din 2004 şi are două ediţii pe an, cu produse şi servicii dedicate familiilor cu copii mici.

Printre principalele tematici se numără vestimentaţie, produse de igienă şi cosmetice pentru gravide, bănci de celule stem, pachete de servicii medicale pentru gravide, jucării şi servicii educaţionale pentru copii, entertainment etc.

O importantă parte a târgului are rolul de a sprijini tinerii părinţi cu informaţii, cursuri şi sfaturi specializate privind naşterea şi perioada post natală.

Pentru că un eveniment fără distracţie n-are gust, un program artistic consistent reuneşte artişti şi copii într-o veselie ce durează patru zile.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung  barbat  shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1 jpg
Kanye West Pete Davidson jpg
Imagine featured clickpentrufemei  sursa Instagram JPG
cafea jpg