Medicover a lansat un centru dedicat diagnosticării şi tratării endometriozei

3 untitled jpg jpeg

Pentru a veni în sprijinul femeilor, Medicover România a lansat un centru multidisciplinar pentru diagnosticarea şi tratarea endometriozei, a doua cea mai răspândită afecţiune ginecologică şi una dintre principalele cauze ale infertilităţii.

Centrul funcţionează în Spitalul Medicover din Bucureşti (strada Pechea, nr. 8) şi este deservit de o echipă de specialişti în domeniile chirurgie laparoscopică, obstetrică şi ginecologie, imagistică, anatomie patologică, gastroenterologie şi urologie.

Dr. Ion Ionuţ Adrian este coordonatorul secţiei de ginecologie a Spitalului Medicover şi conduce practica medicală a Centrului de Endometrioză. El are o expertiză recunoscută în domeniu, acordând o importanţă deosebită depistării şi tratării endometriozei de mai bine de 10 ani.

doctor ion ionut jpg jpeg

„Endometrioza, deşi este o afecţiune răspândită în rândul femeilor, nu este foarte cunoscută, iar două din trei femei cu această boală sunt diagnosticate târziu şi tratate pentru alte afecţiuni. Diagnosticul târziu poate avea implicaţii ireversibile asupra fertilităţi. În astfel de patologii complexe, crearea unei echipe multidisciplinare este cheia pentru reuşită şi reprezintă tendinţa generală în medicina actuală“ , a declarat domnul doctor.

Centrul de Endometrioză Medicover este parte integrată a Spitalului Medicover, facilitate care asigură toată infrastructura necesară stabilirii diagnosticului, monitorizării şi tratamentul pacientelor. De asemenea, spitalul dispune de tehnică de ultimă generaţie şi echipamente de imagistică şi endoscopie performante.

În România, una din 10 femei suferă de endometrioză, iar dintre femeile infertile, cel puţin 30% au endometrioză.



Recente

Primele cuvinte rostite jpg
Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg