Mihaela Voivozeanu ajută copiii săraci să studieze

1 51284 original jpg jpeg

La o cafea cu Mihaela am descoperit că implicarea socială nu reprezintă doar o serie de sloganuri lipsite de conţinut. Ea îşi dedică aproape tot timpul liber pentru a le da o şansă la educaţie cât mai multor copii.

Ca asistent social,cel mai mare vis al Mihaelei Voivozeanu este ca tinerii şi copiii săraci să se bucure de educaţie.

Aşa că,împreună cu alte două colege,a căutat un spaţiu în Bucureşti unde să-i ajute pe copii să înveţe.

Pe măsură ce timpul a trecut,a început să-şi facă un program serios de lucru,iar clipele libere de după serviciu au fost dedicate strângerii de fonduri pentru familiile nevoiaşe.

„Lucrând ca asistent social de multă vreme şi văzând atâta suferinţă în rândul copiilor,am decis că e timpul să fac ceva mai mult pentru cei cu care lucrez. Aşa s-a născut ideea unei organizaţii noi,care se numeşte „Asociaţia Ana şi Copiii”,povesteşte Mihaela.

simeon stalpnicul png

În prezent,Mihaela şi voluntarii care o ajută oferă servicii unui număr de 200 de copii şi 100 de familii din Bucureşti,Călăraşi,Giurgiu şi Buzău.

Tot datorită ei,în medie 100 de copii se bucură anual de o tabără de vară,200 de copii au beneficiat de-a lungul timpului de rechizite,ghiozdane şi consiliere şcolară,iar 127 de copii şi 73 de familii au primit ajutor psihologic.

Rezultatele? În anul 2010,10 dintre copiii defavorizaţi au fost premianţi la olimpiada de limba română,opt s-au situat pe podium la olimpiada de matematică,iar patru tineri din programele asociaţiei au fost angajaţi.

simeon stalpnicul png

Pentru iniţiatoarea asociaţiei,lupta continuă. Şi nu se lasă bătută,chiar dacă uneori este greu să simţi că lupţi cu morile de vânt. Dacă vrei să dai o mână de ajutor,găseşti mai multe detalii pe www.anasicopiii.ro.

Mihaela Voivozeanu

Pentru Mihaela Voivozeanu,de 31 de ani,din Bucureşti,educaţia este o investiţie pentru viitor.

Proaspăt ieşită de pe băncile facultăţii,ea şi-a dorit de mult să dea o mână de ajutor copiilor care n-au resursele materiale să înveţe. În 2007,acest lucru a devenit real....

Realizări:Ajutată de voluntari,Mihaela a pus bazele „Asociaţiei Ana şi Copiii”,o organizaţie umanitară nonprofit ce vine în sprijinul copiilor şi tinerilor nevoiaşi care vor să înveţe.

4 Top 10-Mini CV

Data naşterii:16 mai 1981Profesie:asistent socialFamilie:necăsătorită

Votează prin SMS şi CÂŞTIGI!

Votează una dintre cele două poveşti din cadrul campaniei  „10 femei excepţionale” din revista Click! pentru femei din 30 martie.

Trimite un SMS la numărul 1399 cu textul VOIVOZEANU,pentru povestea Mihaelei  Voivozeanu,care a pus bazele „Asociaţiei Ana şi Copiii”,cu scopul de a ajuta copiii săraci să studieze.

Eşti înscris automat la extragerea finală pentru o staţie de călcat Singer. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi.

Costul unui SMS este de 0,30 eurocenţi şi este valabil în reţelele Orange,Cosmote şi Vodafone. În plus,pentru fiecare SMS trimis,vei primi gratuit o ştire  Click! pentru femei.Recente

Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg