Modă cu miros de primăvară: descoperă rochiile Desigual de la Differenta

1 rochii desigual differenta jpg jpeg

Se spune că femeile aleg să se îmbrace atent, să etaleze de fiecare dată o ţinută altfel, nu doar pentru propria bucurie, ci mai ales pentru se vor compara cu alte femei. Intenţia este de a arăta diferit, de a ieşi în evidenţă. Aşadar aleg ţinute dintre cele mai expresive. Ori brandul Desigual nu are cum să fie exclus din lista de opţiuni.

Povestea Desigual rezonează cu personalitatea purtătoarelor

Despre Desigual se poate spune că este în fel şi chip, dar mai ales nu banal şi simplu. În principiu, acest brand merge pe ideea originalităţii stilurilor prin explozie de printuri. Asociat adesea cu bucuria de a trăi, cu optimismul, tinereţea şi distracţia, brandul a devenit celebru tocmai prin abordarea sa altfel.

Trebuie să ştii despre Desigual că a apărut ca un manifest faţă de moda clasică. Fiecare creaţie semnată Desigual are o poveste. Vei alege să porţi astfel de ţinute pentru că te reprezintă, nu doar pentru că sunt în trend, bine văzute. Vei adora Desigual pentru că vorbim despre articole vestimentare şi accesorii pe care le recunoşti imediat pe stradă, pentru că sunt expresive şi te pun în valoare.

Rochiile Desigual, printre favorite

Sunt multe articole vestimentare despre care poţi spune că au trecut pe lista de must have a oricărei femei. Dar rochiile în mod cert ocupă un loc special. Sunt şi practice până la urmă, reprezentând o ţinută completă. Sunt feminine şi potrivite în orice context şi moment al zilei.

Rochiile Desigual te vor inspira primăvara aceasta. Cu printul floral pe care îl expun masiv, acestea sunt în mod clar ţinute perfecte pentru sezonul cald ce începe blând să ne răsfeţe cu temperaturi tot mai plăcute. Dacă îţi surâde ideea, atunci descoperă în cadrul eshop-ului Differenta.ro rochiile ce îţi vor completa perfect garderoba de primăvară.

Investeşte în rochii Desigual pentru că sunt timeless

Convinsă să faci astfel de investiţii, vei fi cu atât mai încurajată de faptul că aceste piese vestimentare sfidează trendurile. Sunt atemporale şi fii sigură că le vei purta oricând. Spre exemplu o rochie din denim este anul acesta o apariţie chic, dacă ne gândim la recomandările anului în materie de trenduri. Rochia din denim în colecţia de la Desigual, aşa cum vei găsi la Differenta.ro, este una din apariţiile interesante şi rochiile pe care să pui ochii. Are închidere în fermoar, ceea ce o face şi mai interesantă.

Pentru primăvară, comodă, practică şi chic va fi şi rochia de tip pulover. Decupajele sale lasă la vedere explozia de culoare. Pentru ţinutele office poţi încerca rochia tip cămaşă, croiuri clasice precum cel drept fără mâneci sau A line, cu print floral, tropical sau mixt.

Rochii dintre cele mai variate, apariţii de actualitate în colecţia acestui brand, unele la reducere le vei găsi la differenta.ro. Printre alte detalii ţine cont şi de stocul disponibil. Dacă acestea te atrag ca un magnet şi te inspiră să îţi completezi ţinuta cu accesorii, nu uita că Differenta îţi va oferi soluţii şi pentru aceste preferinţe. Recente

Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg