Moda starurilor: ce copiezi şi ce nu?

1 72645 original jpg jpeg

Vedetele sunt mereu cu un pas în faţa modei. Inspira-te de la ele pentru a-ţi crea propriul stil vestimentar, dar ţine cont de faptul că nu orice merită copiat.

Cizmele de cauciuc

Kate Moss este cea care le-a făcut celebre. Însă cizmele au fost purtate,înaintea ei,de Camilla Parker-Bowles,soţia prinţului Charles. Simpaticele încălţări pentru vreme mohorâtă au şi un nume:Wellington,Wellies pe scurt.De purtat? Da,dar numai în anumite situaţii. În primul rând,nu sunt cizme de oraş,oricât de multe şi de întinse sunt bălţile. Nu mergi cu ele la biroul,la fel cum nu le porţi nici cu rochie de seară.

Trenciul

Este o piesă vestimentară clasică,purtată de mai bine de un secol,atât de femei cât şi de bărbaţi,datorită utilităţii sale:te apără de vânt şi de ploaie. Inventatorul său este considerat Burberry. Iniţial,acesta a creat o haină pentru ofiţerii britanici. A aplicat pe impermeabilul purtat de soldaţi catarame,curele şi epoleţi şi l-a botezat trenci. Marlene Dietrich,Elizabeth Taylor,Marilyn Monroe,Brigitte Bardot şi Catherine Deneuve l-au purtat,împrumutându-i din eleganţa lor şi transformându-l într-o piesă nemuritoare.

Rochia neagră

Invenţie a creatoarei de modă Coco Chanel,rochia neagră este o altă piesă vestimentară clasică. Vine bine oricărei femei şi-i dă un aer sofisticat. De aceea,este foarte îndrăgită şi mereu la modă. Rochia a devenit celebră datorită lui Audrey Hepburn,care a purtat-o în filmul „Breakfast at Tiffany’s”.

Salopeta

Cântăreaţa R&B Rihanna are un stil bine definit şi ştie cum să abordeze ultimele tendinţe cu stil. Învaţă de la ea să porţi salopeta,piesă vestimentară revenită la modă. Nu este întotdeauna uşor de asortat,dar merge cu pantofi cu toc sau botine.

Rochia aurie

Emma Watson,protagonista filmului Harry Potter,poartă cu eleganţă rochii de seară. Iar rochiţa aurie îi vine foarte bine. Este perfectă la ocazii. Evită bijuteriile,rochiţa este destul de strălucitoare.Recente

vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg