Nicoleta Luciu dansează din buric la Cireaşa de pe Tort
Nicoleta Luciu este ispititoare în bucătărie, vineri, 31 octombrie, de la 19.30, la Cireaşa de pe Tort.
Vedeta a trebuit să respecte tema săptămânii şi să gătească din „bucătăria altor popoare”,iar Nicoleta a ales un meniu libanez,pe care l-a asezonat cu un dans exotic,din buric,pentru Liviu Vârciu,Xonia şi Gabriel Coveşeanu.
Mamă a patru copii şi soţie dedicată,Nicoleta Luciu a avut de înfruntat neîncrederea invitaţilor în talentele sale gastronomice,mai ales atunci când a încurcat denumirile complicate ale preparatelor. Ajutată de un specialist al bucătăriei arăbeşti,ea a pregătit ca antreuri salată fattoush,tabouleh (salată de pătrunjel),baba ganouj (vinete) şi humus,vită cu sos de rodii la felul principal,şi un desert cu fidea,unt şi cremă cu apă de trandafiri.La desert,Luciuşi-a surprins invitaţii şi cu un dans spontan,din buric,în timp ce aducea tava cu prăjituri. Liviu Vârciu a fost copleşit de mişcările senzuale ale Nicoletei şi i-a răsplătit prestaţia dându-i toţi banii pe care îi avea la el.Oricât s-a străduit Nicoleta şi oricât de bine s-au simţit împreună,musafirii tot nu şi-au putut masca îndoiala că ea însăşi a fost autoarea delicioaselor preparate. „I-am umplut de vitaminte,de proteine şi de tot ce are nevoie corpul,şi ei mă iau la mişto. Crezi că nu m-aş pricepe în bucătărie? Crezi că copiii mei mor de foame?” l-a întrebat Luciu pe neîncrezătorul Cove,care a replicat:„Dacă făceai un griş cu lapte,sigur era al tău!”.
Vedeţi cum s-a pregătit Nicoleta Luciu în competiţia pentru titlul de cea mai bună gazdă şi ce observaţii a avut bucătarul Horia Vîrlan,în ediţia de vineri,31 octombrie,a Cireşei de pe Tort,de la 19.30,doar la Prima TV.