Noul copil teribil al modei franceze. E considerat al doilea Yves Saint Laurent

1 charles jpg jpeg

La doar un an de la lansarea în modă, un tânăr designer francez, Charles de Vilmorin (24 de ani) şi-a făcut debutul zilele acestea, la Săptămâna Modei de la Paris. Nu numai că nu a fost „mustrat“ de criticii de modă – de obicei aspri cu debutanţii - ci chiar e considerat o revelaţie şi este comparat cu celebrul Yves Saint Laurent.

Colecţia prezentată la Paris Fashion Week a fost veselă, „sălbatică“, plină de fluturi şi curcubee pictate manual, alături de kimonouri extravagante şi clovni uşor ciudaţi. „Am vrut să exprim noţiunea de libertate şi am creat această colecţie instinctiv", a declarat tânărul pentru AFP.

Deşi este comparat cu pionierul modei franceze, Yves Saint Laurent - „lucru care nu mă deranjează deloc”, după cum mărturiseşte în mod surprinzător - Charles de Vilmorin este protejatul altui mare designer: Jean Paul Gaultier.

stanga
dreapta
2 charles 1 jpg jpeg
3 charles 2 jpg jpeg

„Nu am corespuns criteriilor lor (orgnizatorilor evenimentului –n.r.), în ceea ce priveşte vechimea şi toate celelalte, aşa că Jean Paul Gaultier a decis să mă sponsorizeze. Este dovada faptului că zona haute couture se află într-un proces de evoluţie, ceea ce e un lucru pozitiv“, a mai spus el.

De Vilmorin şi-a lansat propriul brand în plină pandemie, când Franţa se afla în primul lockdown. Născut dintr-o mamă profesoară de artă şi tată afacerist (obsedat de modă), De Vilmorin îşi pictează manual cele mai multe piese vestimentare. Culorile îndrăzneţe şi formele mari îi definesc stilul. „Ador drama, formele mari. Este foarte aproape de teatru, ceva destul de ciudat, un vis transformat într-un coşmar“, a mai spus el.

FOTO Arhivă personală/InstagramRecente

Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg