Noul copil teribil al modei franceze. E considerat al doilea Yves Saint Laurent

1 charles jpg jpeg

La doar un an de la lansarea în modă, un tânăr designer francez, Charles de Vilmorin (24 de ani) şi-a făcut debutul zilele acestea, la Săptămâna Modei de la Paris. Nu numai că nu a fost „mustrat“ de criticii de modă – de obicei aspri cu debutanţii - ci chiar e considerat o revelaţie şi este comparat cu celebrul Yves Saint Laurent.

Colecţia prezentată la Paris Fashion Week a fost veselă, „sălbatică“, plină de fluturi şi curcubee pictate manual, alături de kimonouri extravagante şi clovni uşor ciudaţi. „Am vrut să exprim noţiunea de libertate şi am creat această colecţie instinctiv", a declarat tânărul pentru AFP.

Deşi este comparat cu pionierul modei franceze, Yves Saint Laurent - „lucru care nu mă deranjează deloc”, după cum mărturiseşte în mod surprinzător - Charles de Vilmorin este protejatul altui mare designer: Jean Paul Gaultier.

„Nu am corespuns criteriilor lor (orgnizatorilor evenimentului –n.r.), în ceea ce priveşte vechimea şi toate celelalte, aşa că Jean Paul Gaultier a decis să mă sponsorizeze. Este dovada faptului că zona haute couture se află într-un proces de evoluţie, ceea ce e un lucru pozitiv“, a mai spus el.

De Vilmorin şi-a lansat propriul brand în plină pandemie, când Franţa se afla în primul lockdown. Născut dintr-o mamă profesoară de artă şi tată afacerist (obsedat de modă), De Vilmorin îşi pictează manual cele mai multe piese vestimentare. Culorile îndrăzneţe şi formele mari îi definesc stilul. „Ador drama, formele mari. Este foarte aproape de teatru, ceva destul de ciudat, un vis transformat într-un coşmar“, a mai spus el.

FOTO Arhivă personală/Instagram



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg