Nu rata Carnavalul de la Opera Comică pentru Copii!

În acest weekend, are loc evenimentul „Noaptea Carnavalului‟, la Opera Comică pentru Copii.

image

Personajele din spectacolele Operei Comice pentru Copii, cu măști și costume impresionante, îi așteaptă pe micii spectatori cu momente artistice și povești interesante într-o atmosferă de carnaval. Călătoria se desfășoară sub forma unor tururi ghidate de 45 de minute, prin culisele nepătrunse ale teatrului, iar părinții se vor bucura alături de copii de atmosfera de carnaval, de costume fastuoase și  momente artistice deosebite. Primul tur din zi începe la ora 19:30 pe 11 februarie, respectiv la ora 17:00 pe 12 februarie, următoarele fiind programate din jumătate în jumătate de oră.

Cei dornici să-și demonstreze creativitatea sunt invitați la atelierele de creație cu tematică de carnaval. Fie că își vor confecționa măști și jobene, fie că vor alege doar să le dea culoare, micii participanți se vor bucura să-și realizeze propriile costume de carnaval. Creativitatea nemărginită a copiilor va da viață unor elemente unicat, pe care aceștia le vor purta cu mândrie. Atmosfera de carnaval va domina în acest weekend, iar măștile vor fi prezențe obișnuite în foaier, pe scenele și culoarele instituției, care se vor transforma pentru spectatorii prezenți într-o adevărată Veneție.

Tradiția carnavalului este întâlnită la mai multe popoare, dar cei care au făcut cu adevărat celebru acest tip de sărbătoare sunt italienii. Inspirat din atmosfera operetei „O noapte la Veneția”, care face parte din repertoriul Operei Comice pentru Copii, evenimentul „Noaptea Carnavalului‟ a fost organizat în premieră în anul 2020. Ediția din acest an aduce în fața publicului momente artistice inedite, care vor încânta întreaga familie. Biletele sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.

image

Weekend cu 30 de spectacole sold out în toate cele trei săli

Spectacolele programate în acest weekend în sălile Operei Comice pentru Copii sunt „Frumoasa din Pădurea Adormită‟, balet în regia și coregrafia lui Cătălin Caracaș, jucat în Sala Mare de 3 ori, basmul simfonic „Petrică și Lupul‟ în Salonul Mozart, programat de 4 ori și cele 23 de reprezentanții „Bubu la Zoo‟, spectacolul senzorial pentru bebeluși care poartă semnătura Andreei Soare și a Irinei Furdui și se joacă în Sala UnderGrant.

Biletele la toate reprezentațiile s-au epuizat, inclusiv la cele programate suplimentar, tocmai de aceea publicul este încurajat să rezerve locurile din timp.

Următorul titlu care se va juca în Sala Mare este chiar o premieră: opera „Elixirul dragostei‟, celebra lucrare a lui Gaetano Donizetti, în regia maestrului Cristian Mihăilescu, inclusă în repertoriul instituției începând din această lună. Avanpremiera are loc pe 24 februarie 2023, chiar de Dragobete.

Proiecții de film în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii

Pe lângă spectacolele din stagiune, Sala Mare găzduiește și proiecții de filme. Programul din weekend include un titlu celebru în rândul copiilor: „Regele Leu‟ (11 februarie, ora 11, dublat). Biletele sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg