O iarnă cu imprimeuri florale

1 50678 original jpg jpeg

Imprimeul floral nu e doar una dintre tendinţele oricărei veri. La fel de bine, poate fi purtat şi iarna. Ce-i drept, lipsesc culorile tari, care sunt înlocuite de nuanţe închise şi de extravaganţe geometrice. Nu ezita să le porţi!

Florile de vară nu mai sunt de sezon. Aşadar,nu te gândi să aduci în prim-plan rochia care îmbină galbenul cu albastrul pastel. Casele de modă îţi propun atipicele flori de iarnă,în imprimeuri fanteziste,concepute special pentru acest sezon. Alege imprimeurile-gigant,în tonuri închise sau realizate pe materiale în culori închise. Evită modelele în nuanţe calde sau stridente,precum şi pastelurile destinate primăverii. Pe vreme rece,culori reci!

Vei găsi haine cu imprimeuri de toate formele şi cât mai grandioase. Alege-le,totuşi,cu grijă,te sfătuiesc stiliştii,deşi nu există nicio regulă absolută în privinţa asta. Dar dacă eşti mică de înălţime,alege imprimeuri cu flori mici,pentru că cele cu desene largi nu vor face decât să-ţi adauge câteva kilograme în plus.

Imprimeul poate fi asortat cu geanta,cu pantofii sau cu machiajul. E bine să respecţi regula celor trei elemente. De exemplu,dacă alegi o rochie cu un imprimeu în nuanţe de roşu,completează-ţi look-ul cu un ruj roşu şi o geantă plic în acelaşi ton. În rest,ai grijă să nu mai existe niciun element în nuanţe de roşu,pentru că deja ar fi prea mult!

Dacă pentru o ţinută de zi nu ai nevoie de bijuterii,fiind suficient un inel şic,pentru seară poţi alege accesorii masive,aurii sau argintii. Colanţii negri din piele sunt recomandaţi în locul ciorapilor maţi,pentru un plus de extravaganţă.

Mai reţine că cele mai indicate sunt imprimeurile puternic stilizate.



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg