Oferă mese calde de sărbători celor defavorizaţi!

2 supa crema de linte jpg jpeg

Campania „Momente Împreună‟ te invită să contribui la bucuria unei mese calde pentru o persoană sau o familie mai puţin norocoasă! Cumpără orice produs Pur sau Somat până pe 30 decembrie şi compania va dona o masă caldă unei familii defavorizate, în cadrul proiectului „Cantina Mulţumesc‟.

Momentele petrecute alături de familie sau prieteni în jurul mesei sunt unele dintre cele mai preţuite amintiri pentru fiecare dintre noi. Zâmbetul bunicii când îşi vede nepoţii savurând cozonacul pregătit de ea, fericirea de pe chipul mamei când copiii mănâncă tot din farfurie sau glumele spuse de prietenii dragi strânşi în jurul mesei sunt momente care rămân cu noi toată viaţa. Din păcate, mii de familii din România nu se pot bucura de asemenea momente, din cauza sărăciei şi a condiţiilor precare în care trăiesc. O masă caldă este cu adevărat un lux pentru ei.

Până la data de 30 decembrie are loc o campanie prin care vor fi donate peste 1.700 de mese calde (în valoare de 35.000 lei) către persoane şi familii devaforizate din toată ţara. Campania #MomenteÎmpreună, derulată pe parcursul anului de brandurile Pur şi Somat, vorbeşte despre privilegiul şi bucuria de a strânge oamenii dragi în jurul unei mese cu preparate gustoase. Donaţia se va oferi în parteneriat cu Fundaţia Bucuria Darului, în cadrul proiectului „Cantina Mulţumesc‟. Implică-te şi tu şi schimbă în bine sărbătorile celor fără posibilităţi materiale!Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg