Oferă un cadou unei mame în situaţie specială! Fundaţia Zurli şi Mirela Retegan dau startul campaniei „Adoptă o mamă!‟

1 1280x720 jpg jpeg

Este al 7-lea an în care Mirela Retegan, prin Fundaţia Zurli, şi-a propus să fie alături de mamele şi femeile în situaţii extrem de grele. în apropierea sărbătorii de 8 Martie, românii, mamele şi femeile sunt invitate să pregătească un cadou pentru o mamă care nu a primit niciodată un cadou.

Când o mamă zâmbeşte, un copil râde!  Fundaţia Zurli şi Mirela Retegan dau startul celui mai frumos demers dedicat mamelor aflate în situaţii dificile din România. „Adoptă o mamă!‟ este un îndemn la adresa românilor care pot aduce o alinare miilor de mame aflate în situaţii speciale.

Mirela Retegan face tot posibilul să le aducă o bucurie de Ziua Mamei

De 7 ani, Mirela Retegan încearcă să le înlăture tristeţea din ochi mamelor aflate în nevoie. De 7 ani, românii sunt invitaţi să înveţe lecţia altruismului şi a generozităţii, să ridice ochii din ecrane şi să se uite la cei mai puţin norocoşi din jur.

Mirela Retegan, iniţiatoarea campaniei, a declarat: „Ştiu foarte, foarte multe mame care au o viaţă bună şi-şi cresc copiii în căldură şi armonie. Dar, din păcate, le ştiu şi pe cele care nu pot face asta, pentru că taţii copiilor sunt beţivi şi agresivi, pentru că părinţii le-au aruncat în stradă când au rămas însărcinate, pentru că au renunţat la tot şi stau cu copiii lor prin spitale, pentru că trăiesc la ţară, în condiţii foarte grele. Le cunosc, le văd. De 7 ani mă întâlnesc cu ele şi tot de 7 ani încercăm să facem din luna martie o lună pe care le-o dedicăm. Începem «Adoptă o mamă », ediţia cu numărul 7. O campanie în care mii de femei întind mâinile şi ţin în braţe mii de suflete aflate în situaţii speciale. Începem astăzi o călătorie minunată, la finalul căreia vom aduce, din nou, zâmbetul pe chipul a peste 10.000 de mame triste din România. Pentru că atunci când o mamă zâmbeşte, un copil râde‟.

Campania îşi propune să adune cât mai multe cadouri de 8 Martie

În România sunt mii de femei aflate în situaţii speciale, mame agresate şi care s-au refugiat în centre speciale, tinere care nu sunt susţinute de familie în aducerea pe lume a copiilor lor, mame care şi-au oprit orice altă activitate pentru a sta la căpătâiul copiilor grav bolnavi ori mame care locuiesc în medii defavorizate, în condiţii de sărăcie extremă.

Scopul campaniei „Adoptă o mamă!‟ este de a le aduce o bucurie acestor mame disperate şi de a atrage atenţia asupra unui fenomen social care a luat amploare de la începutul pandemiei şi asupra căruia este necesară intervenţia tuturor actorilor sociali. În precedentele 6 ediţii ale campaniei, peste 20.000 de mii de mame din România s-au bucurat de cadourile în campanie.

„Adoptă o mamă!‟ este o campanie organizată de Fundaţia Zurli şi iniţiată de Mirela Retegan, fondatorul brandului Zurli, scriitor, jurnalist şi om de radio cu zeci de ani de experienţă în media.

Proiectul se derulează în mai multe oraşe din România şi diaspora, prin coordonatorii fundaţiei din Arad, Cluj Napoca, Iaşi, Braşov, Satu Mare, Botoşani, Sibiu, Timişoara, Craiova, Baia Mare, Sălaj, Giurgiu, Constanţa, Focşani, Piteşti, Rm Vâlcea. Anula cesta, campania se extinde şi la nivel european, prin acţiuni de strângere de pachete în ţări precum Austria, Franţa, Belgia, Germania, iar punctele de colectare sunt în plină expansiune.

Un pachet poate să conţină orice lucru nou şi util unei femei (un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, o cremă de faţă, un card de cumpărături cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri, o eşarfă) şi care ar face-o să se simtă iubită şi apreciată.

Pachetele pot fi aduse personal sau trimise prin curier în centrele de colectare, la adresele menţionate aici.  Recente

Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg
Beyonce sursa  Instagram jpg