Oferă un cadou unei mame în situaţie specială! Fundaţia Zurli şi Mirela Retegan dau startul campaniei „Adoptă o mamă!‟

1 1280x720 jpg jpeg

Este al 7-lea an în care Mirela Retegan, prin Fundaţia Zurli, şi-a propus să fie alături de mamele şi femeile în situaţii extrem de grele. în apropierea sărbătorii de 8 Martie, românii, mamele şi femeile sunt invitate să pregătească un cadou pentru o mamă care nu a primit niciodată un cadou.

Când o mamă zâmbeşte, un copil râde!  Fundaţia Zurli şi Mirela Retegan dau startul celui mai frumos demers dedicat mamelor aflate în situaţii dificile din România. „Adoptă o mamă!‟ este un îndemn la adresa românilor care pot aduce o alinare miilor de mame aflate în situaţii speciale.

Mirela Retegan face tot posibilul să le aducă o bucurie de Ziua Mamei

De 7 ani, Mirela Retegan încearcă să le înlăture tristeţea din ochi mamelor aflate în nevoie. De 7 ani, românii sunt invitaţi să înveţe lecţia altruismului şi a generozităţii, să ridice ochii din ecrane şi să se uite la cei mai puţin norocoşi din jur.

Mirela Retegan, iniţiatoarea campaniei, a declarat: „Ştiu foarte, foarte multe mame care au o viaţă bună şi-şi cresc copiii în căldură şi armonie. Dar, din păcate, le ştiu şi pe cele care nu pot face asta, pentru că taţii copiilor sunt beţivi şi agresivi, pentru că părinţii le-au aruncat în stradă când au rămas însărcinate, pentru că au renunţat la tot şi stau cu copiii lor prin spitale, pentru că trăiesc la ţară, în condiţii foarte grele. Le cunosc, le văd. De 7 ani mă întâlnesc cu ele şi tot de 7 ani încercăm să facem din luna martie o lună pe care le-o dedicăm. Începem «Adoptă o mamă », ediţia cu numărul 7. O campanie în care mii de femei întind mâinile şi ţin în braţe mii de suflete aflate în situaţii speciale. Începem astăzi o călătorie minunată, la finalul căreia vom aduce, din nou, zâmbetul pe chipul a peste 10.000 de mame triste din România. Pentru că atunci când o mamă zâmbeşte, un copil râde‟.

Campania îşi propune să adune cât mai multe cadouri de 8 Martie

În România sunt mii de femei aflate în situaţii speciale, mame agresate şi care s-au refugiat în centre speciale, tinere care nu sunt susţinute de familie în aducerea pe lume a copiilor lor, mame care şi-au oprit orice altă activitate pentru a sta la căpătâiul copiilor grav bolnavi ori mame care locuiesc în medii defavorizate, în condiţii de sărăcie extremă.

Scopul campaniei „Adoptă o mamă!‟ este de a le aduce o bucurie acestor mame disperate şi de a atrage atenţia asupra unui fenomen social care a luat amploare de la începutul pandemiei şi asupra căruia este necesară intervenţia tuturor actorilor sociali. În precedentele 6 ediţii ale campaniei, peste 20.000 de mii de mame din România s-au bucurat de cadourile în campanie.

„Adoptă o mamă!‟ este o campanie organizată de Fundaţia Zurli şi iniţiată de Mirela Retegan, fondatorul brandului Zurli, scriitor, jurnalist şi om de radio cu zeci de ani de experienţă în media.

Proiectul se derulează în mai multe oraşe din România şi diaspora, prin coordonatorii fundaţiei din Arad, Cluj Napoca, Iaşi, Braşov, Satu Mare, Botoşani, Sibiu, Timişoara, Craiova, Baia Mare, Sălaj, Giurgiu, Constanţa, Focşani, Piteşti, Rm Vâlcea. Anula cesta, campania se extinde şi la nivel european, prin acţiuni de strângere de pachete în ţări precum Austria, Franţa, Belgia, Germania, iar punctele de colectare sunt în plină expansiune.

Un pachet poate să conţină orice lucru nou şi util unei femei (un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, o cremă de faţă, un card de cumpărături cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri, o eşarfă) şi care ar face-o să se simtă iubită şi apreciată.

Pachetele pot fi aduse personal sau trimise prin curier în centrele de colectare, la adresele menţionate aici.  



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg